«Στη Βουλή η επιστολή των Αγροτικών Συλλόγων για να αυξηθεί το ποσοστό επιδότησης της ηλεκτρικής ενέργειας στο αγροτικό τιμολόγιο».


0
(0)

Ο Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε αναφορά, την επιστολή των Αγροτικών Συλλόγων Τυμπακίου Ηρακλείου, Σελίνου Χανίων, Σητείας Λασιθίου και Ιεράπετρας Λασιθίου, με την οποία ζητούν μεταξύ άλλων να αυξηθεί το ποσοστό επιδότησης της ηλεκτρικής ενέργειας στο αγροτικό τιμολόγιο.

Αναλυτικά το κείμενο της αναφοράς έχει ως εξής:

«Ο βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου, καταθέτει αναφορά την επιστολή των Αγροτικών Συλλόγων Τυμπακίου, Ιεράπετρας, Σητείας και Σελίνου Χανίων με την διαμαρτυρία τους για την υπέρογκη αύξηση της τιμής στην ηλεκτρική ενέργεια.

Όπως επισημαίνουν, η αγροτική παραγωγή στηρίζεται στη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας. Ωστόσο η κατακόρυφη αύξηση της τιμής πώλησης της, οδηγεί σε αδιέξοδο τους παραγωγούς, οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις δραστηριότητές τους. 

Τα συσσωρευμένα προβλήματα που προέκυψαν από τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν κατά την περίοδο της πανδημίας για την αντιμετώπιση της, η αύξηση στις τιμές των εφοδίων στις υπηρεσίες μεταφοράς, σε συνδυασμό με την μειωμένη καταναλωτική δύναμη των πολιτών οδηγούν σε απόγνωση τους παραγωγούς.

Με την επιστολή τους ζητούν, μεταξύ άλλων να αυξηθεί το ποσοστό επιδότησης στην τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας για το αγροτικό τιμολόγιο.

Παρακαλούμε, αφού λάβετε υπόψη τις παρατηρήσεις των Αγροτικών Συλλόγων, να προβείτε σε συγκεκριμένες ενέργειές και να μας ενημερώσετε γι’ αυτές»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *