«Στη Βουλή από τον Βασίλη Κεγκέρογλου τα 11 προβλήματα που τέθηκαν από τον Σύλλογο Σεισμόπληκτων “Η ΕΛΠΙΔΑ” και χρήζουν άμεσης επίλυσης».


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 27 Μαρτίου 2023 by manos (ceo)-admin

Ο Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου, σε συνέχεια των κοινοβουλευτικών του παρεμβάσεων καταθέτει αναφορά την επιστολή του συλλόγου σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η ΕΛΠΙΔΑ» και αιτείται απαντήσεων.

Οι σεισμοπαθείς του Αρκαλοχωρίου πραγματοποίησαν την Παρασκευή παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και για άλλη μια φορά ζήτησαν λύσεις στα προβλήματα που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν 18 μήνες μετά το φονικό σεισμό  της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.

Ο Σύλλογος Σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα» προχώρησε στην επίδοση του παρακάτω ψηφίσματος της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου καθώς και αναλυτικού υπομνήματος στην Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Παρακαλούμε αφού λάβετε υπόψη το υπόμνημα με τα 11 προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης, παρακαλώ να μας ενημερώσετε για τις συγκεκριμένες ενέργειες στις οποίες προτίθεστε να προβείτε.

3

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.