«Στη Βουλή από τον Βασίλη Κεγκέρογλου η επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου για παράταση υλοποίησης των προγραμμάτων ΛΑΕΚ».


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 29 Νοεμβρίου 2022 by manos (ceo)-admin

Ο Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου καταθέτει αναφορά την επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου για παράταση υλοποίησης των προγραμμάτων ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2022 (πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις έτους 2022).

Με την επιστολή του, ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, σε συνέχεια της έγκρισης των προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης & εκπαίδευσης (ΛΑΕΚ 1-49) ΕΤΟΥΣ 2022 των φορέων μας και λόγω της καθυστέρησης έναρξης υλοποίησης των προγραμμάτων, η οποία οφείλεται στην καθυστέρηση της έκδοσης των αποτελεσμάτων αξιολόγησης (ημερομηνία ανακοίνωσης αποτελεσμάτων 11/11/2022), και της ιδιαιτερότητας της περιόδου Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου (περίοδος εορτών), καθώς και της έλλειψης πιστοποιημένων εισηγητών λόγω υλοποίησης πολλών προγραμμάτων (Voucher, πρόσκληση 110, πρόσκληση 121, ΟΠΣ 5063845 Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ, κλπ)  επισημαίνει ότι ο χρόνος δεν επαρκεί για να ολοκληρωθεί η υλοποίηση όλων των εγκεκριμένων προγραμμάτων.

Ζητείται η επέκταση του χρόνου υλοποίησης  των προγραμμάτων ΛΑΕΚ 1-49 Έτους 2022, έως και τέλους Απριλίου 2023, ώστε να δοθεί η ευκαιρία επιτυχούς ολοκλήρωσης.

Παρακαλούμε αφού λάβετε υπόψη την επιστολή να μας ενημερώσετε για τις συγκεκριμένες ενέργειες στις οποίες προτίθεστε να προβείτε

Συν.(1) η  επιστολή του του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου

Download (PDF, 209KB)

2

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.