Στηρίξτε τις θέσεις σας με την παρουσία σας και με προτάσεις


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 28 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Η πρωτοφανής διάσταση που έχει λάβει το θέμα της διακοπής του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου και η ώρα της σημερινής συνέχισής του μας αναγκάζει να τοποθετηθούμε επί των πολλαπλών επιθέσεων και κατηγοριών κατά της Δημοτικής Αρχής και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.Η αναστάτωση και οι δηλώσεις περί απουσίας δημοτικών παρατάξεων της μειοψηφίας στη συνέχιση του δημοτικού συμβουλίου υποκρύπτει ξεκάθαρα την αδυναμία τους να υποβάλλουν προτάσεις στο δημοτικό συμβούλιο, να τις στηρίξουν δυναμικά και να πείσουν τους δημοτικούς συμβούλους για τη λήψη αντίστοιχων αποφάσεων.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου εφαρμόζει τον κανονισμό, όπως οφείλει να κάνει, απρόσκοπτα και αμερόληπτα. Επομένως οι τοποθετήσεις για μη ικανοποιητική εκτέλεση των καθηκόντων του είναι απλά προφάσεις που εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες ή εκφράζουν πικρίες για μη ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών.

Δε σας τιμά η μη συμμετοχή σας. Στηρίξτε τις θέσεις σας με την παρουσία σας τηρώντας τις υποχρεώσεις σας που προκύπτουν ρητά από τον κώδικα Δήμο και Κοινοτήτων.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε το έργο μας χωρίς να καλλιεργούμε κλίμα άσκοπων αντιπαραθέσεων.

Οφείλουμε να είμαστε παρόντες στα δημοτικά συμβούλια, να καταθέτουμε και να στηρίζουμε  προτάσεις και να λαμβάνουμε αποφάσεις προς όφελος του Δήμου Ιεράπετρας.

Ιεράπετρα νέα πορεία

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.