Στηρίξτε τις θέσεις σας με την παρουσία σας και με προτάσεις


0
(0)

Η πρωτοφανής διάσταση που έχει λάβει το θέμα της διακοπής του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου και η ώρα της σημερινής συνέχισής του μας αναγκάζει να τοποθετηθούμε επί των πολλαπλών επιθέσεων και κατηγοριών κατά της Δημοτικής Αρχής και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.Η αναστάτωση και οι δηλώσεις περί απουσίας δημοτικών παρατάξεων της μειοψηφίας στη συνέχιση του δημοτικού συμβουλίου υποκρύπτει ξεκάθαρα την αδυναμία τους να υποβάλλουν προτάσεις στο δημοτικό συμβούλιο, να τις στηρίξουν δυναμικά και να πείσουν τους δημοτικούς συμβούλους για τη λήψη αντίστοιχων αποφάσεων.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου εφαρμόζει τον κανονισμό, όπως οφείλει να κάνει, απρόσκοπτα και αμερόληπτα. Επομένως οι τοποθετήσεις για μη ικανοποιητική εκτέλεση των καθηκόντων του είναι απλά προφάσεις που εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες ή εκφράζουν πικρίες για μη ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών.

Δε σας τιμά η μη συμμετοχή σας. Στηρίξτε τις θέσεις σας με την παρουσία σας τηρώντας τις υποχρεώσεις σας που προκύπτουν ρητά από τον κώδικα Δήμο και Κοινοτήτων.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε το έργο μας χωρίς να καλλιεργούμε κλίμα άσκοπων αντιπαραθέσεων.

Οφείλουμε να είμαστε παρόντες στα δημοτικά συμβούλια, να καταθέτουμε και να στηρίζουμε  προτάσεις και να λαμβάνουμε αποφάσεις προς όφελος του Δήμου Ιεράπετρας.

Ιεράπετρα νέα πορεία

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *