Στην Κρήτη τουριστικοί «γίγαντες» των αιθέρων της British Airways


0
(0)

Στην Ελλάδα «επενδύει» η British Airways, η οποία εξετάζει την χρήση των μεγαλύτερων αεροσκαφών της στους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς, σε μια προσπάθεια μεγιστοποίησης των αποδυναμωμένων εταιρικών κερδών.

Reuters: Η Ελλάδα ετοιμάζει ξαπλώστρες για τους τουρίστες από τον Μάιο

Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, το σχέδιο του βρετανικού αερομεταφορέα εδράζεται στο γεγονός, ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς των Βρετανών. Η μεγάλη Βρετανική αεροπορική εταιρεία «British Airways» σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει για προγραμματισμένα δρομολόγια αγαπημένων προορισμών των Βρετανών στην Ελλάδα, όπως η Κρήτη «γίγαντες» των αιθέρων, αεροπλάνα δηλαδή που κατά τη συνήθη πρακτική χρησιμοποιούνταν για υπερατλαντικά δρομολόγια. Στα αεροσκάφη αυτά συγκαταλέγονται το Boeing Co. 787s, το Boeing 777s και το Airbus SE A350s.

Η οριστική απόφαση της βρετανικής εταιρείας θα ληφθεί, σε κάθε περίπτωση, με βάση την εξέλιξη των κρατήσεων, όπως εξηγούν αρμόδιες πηγές, μιλώντας στο Bloomberg.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα, σκοπεύει να «ανοίξει» τον τουρισμό στις 14 Μαΐου, επιτρέποντας τις αφίξεις σε όσους έχουν εμβολιαστεί ή σε όσους προσκομίζουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού.

Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι η προσέλκυση περίπου 15 εκατ. τουριστών, δηλαδή περίπου το 50% των αφίξεων του 2019, όταν είχαν ξεπεράσει τα 31 εκατ. τουρίστες.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *