Στην Ιεράπετρα ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ – Επαφές και συζητήσεις για τα προβλήματα των εργαζομένων


0
(0)

Στο νομό Λασιθίου βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νικόλαος Παπαευσταθίου κάνοντας επισκέψεις στους τομείς ΕΚΑΒ, κατά σειρά, σε Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία.

Σκοπός της επίσκεψης είναι να καταγραφούν οι ανάγκες και τα προβλήματα, να γίνουν συζητήσεις με τις διοικήσεις των Νοσοκομείων ώστε να υπάρξει καλύτερη συνεργασία, να αποκτήσει και ο ίδιος μια εικόνα για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ σε επίπεδο νομού στο θέμα των αλληλοκαλύψεων των διακομιδών μεταξύ των 3 τομέων, αλλά και να συζητηθούν θέματα οργάνωσης για την καλύτερη διαχείριση ύποπτων περιστατικών κορονοϊού.

Ο κ. Παπαευσταθίου σε δηλώσεις του στο Ράδιο Λασίθι τόνισε πως είναι ενήμερος για την ιδιαίτερη κατάσταση που επικρατεί στο νομό με τους 3 τομείς του ΕΚΑΒ και τα 3 Νοσοκομεία, και πως θα γίνει προσπάθεια να βελτιωθεί η κατάσταση. Παράλληλα ανέφερε πως οι τομείς του ΕΚΑΒ στο Λασίθι θα έχουν ενίσχυση σε προσωπικόχωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες για τα άτομα με τα οποία μπορεί να ενισχυθεί η υπηρεσία,.

Δείτε όσα ανέφερε στην κάμερα του Ράδιο Λασίθι:

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.