Στην Ιεράπετρα ο Γιάνης Βαρουφάκης με βουλευτές του ΜέΡΑ25

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 20 Ιουλίου 2020 by energinews (admin)

Μεγάλη περιοδεία στην Κρήτη ξεκινά από την Δευτέρα 20 Ιουλίου ο πρόεδρος της Κ.Κ. και Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης συνοδευόμενος από τους βουλευτές Γιώργο Λογιάδη και Αγγελική Αδαμοπούλου.

Στο Ηράκλειο την Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 10.00 π.μ. ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα επισκεφθεί το «Βενιζέλειο Νοσκοκομείο» όπου αρχικά θα ενημερωθεί από την διοίκηση του νοσοκομείου και στη συνέχεια θα έχει ενημερωτικές συναντήσεις με τους γιατρούς και τους εργαζόμενους. Στο πλαίσιο της εκστρατείας, ΜέΡΑ Αλληλεγγύης, που οργανώνει το κόμμα για κοινωνική στήριξη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα γίνει δωρεά 2.000 μασκών ατομικής προστασίας προδιαγραφών FFP2, για την ενίσχυση του έργου της ΜΕΘ και του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου.

Στις 13.00 μ.μ. ο Πρόεδρος της Κ.Ο. και Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στον πολυχώρο «Μαρίνα Cafe» – στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Τo απόγευμα 18.00 – 20.00 μ.μ. το κλιμάκιο του ΜέΡΑ25 με επικεφαλής τον κ.Βαρουφάκη θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και με φίλους του κόμματος, επίσης στο «Μαρίνα cafe».

Το πρωί της Τρίτης 21 Ιουλίου στις 9 π.μ. ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης θα μεταβεί στην Επισκοπή Ιεράπετρας όπου θα έχει συνάντηση με μέλη της Επιτροπής Πολιτών Ιεράπετρας με αντικείμενο συζήτησης το σχεδιαζόμενο αιολικό πάρκο στην περιοχή.

Στη συνέχεια στις 10 π.μ. θα ακολουθήσει συνάντηση με φίλους και μέλη του ΜέΡΑ25 στη πόλη της Ιεράπετρας.

Στις 11:30 π.μ. θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου Μανώλη Πεπόνη καθώς και με σωματεία εργαζομένων.

Στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τη Δ.Ε του Επιμελητηρίου Λασιθίου, επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο του Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Στις 13:30 μ.μ. θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συνάντηση με φίλους και μέλη του ΜέΡΑ25.

Ακολούθως θα μεταβεί στο Ρέθυμνο για επαφές και συναντήσεις με τοπικούς φορείς, μέλη και στελέχη του κόμματος.

Στις 18.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου με τους εργαζόμενους και στις 19.30 μ.μ. στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου με τους παραγωγικούς φορείς του νομού.

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου θα βρίσκεται στα Χανιά όπου στις 13.00 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο «Καφέ Κήπος».

Στις 9.30 π.μ. θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Χανίων και θα ενημερωθεί από την διοίκηση του νοσοκομείου καθώς και από τους γιατρούς και εργαζόμενους.

Στις 11.00 π.μ. θα επισκεφθεί το εργατικό κέντρο Χανίων όπου και θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τα σωματεία των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό.

Το απόγευμα θα συναντηθεί με στελέχη και φίλους του ΜέΡΑ25 του νομού Χανίων.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.