Στην Ιεράπετρα η Ντόρα Μπακογιάννη: Συγχαρητήρια σε Καλαντζάκη για απορρόφηση κονδυλίων


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 14 Μαΐου 2019 by energinews (admin)

Στην Ιεράπετρα βρέθηκε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη στο πλαίσιο περιοδείας και συναντήσεων που πραγματοποιεί στο νομό Λασιθίου έχοντας επίσης προγραμματίσει επισκέψεις στον Άγιο Νικόλαο και το Οροπέδιο Λασιθίου.

Νωρίτερα, η τομεάρχης ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, συνοδευόμενη από τον βουλευτή Γιάννη Πλακιωτάκη, υποψήφιο Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, τον Ντίνο Κατσιδονιωτάκη από την τοπική οργάνωση της Ιεράπετρας, και ο Γιώργος Μπαρμπούνης πρόεδρος της νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ στο Λασίθι, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από την κα Μπακογιάννη στις περιφερειακές προτεραιότητες της Κρήτης τονίζοντας πως η Περιφέρεια Κρήτης είναι η μοναδική περιφέρεια της χώρας που εισπράττει λιγότερα από όσα προσφέρει, ενώ βασική προτεραιότητα για το νησί όπως είπε είναι η ολοκλήρωση των διαδικασιών για το Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης και παράλληλα να βρεθούν τρόποι να διεκδικηθούν περισσότερα ευρωπαϊκά κονδύλια για την Κρήτη.

Για το νομό Λασιθίου ανέφερε πως η δημοπράτηση των μεγάλων αρδευτικών έργων είναι η πρώτη προτεραιότητα για τη ΝΔ όπως έχει δεσμευτεί στο παρελθόν και ο Κ. Μητσοτάκης.

Η κα Μπακογιάννη εκφράστηκε με σκληρές εκφράσεις ενάντια στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας πως τώρα είναι η ευκαιρία η Κρήτη να εκλέξει Κρητικό Πρωθυπουργό.

Παράλληλα έδωσε τα συγχαρητήριά της στο Δήμαρχο Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη για την υψηλή απορροφητικότητα σε έργα τα οποία έφτασαν τα 45 εκατ. ευρώ.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.