Στην δωρεά δίκυκλου οχήματος που θ αξιοποιηθεί από την Δημοτική Αστυνομία Αγίου Νικολάου προχώρησε σήμερα το ξενοδοχείο Domus of Elounda


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 26 Ιουλίου 2022 by manos (seo)-admin

Στην δωρεά ενός δικύκλου οχήματος που θ΄ αξιοποιηθεί από την Δημοτική Αστυνομία Αγίου Νικολάου, προχώρησε σήμερα (26/7) ο επιχειρηματίας του ξενοδοχειακού συγκροτήματος “Domus of Elounda” κ. Γιώργος Σπανός, μετά από πρωτοβουλία του Δ/ντη του ξενοδοχείου κ. Γιώργου Κυριακού.Ο Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Δημόσιου Χώρου και Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου κ. Μανόλης Λεμπίδης, ο οποίος παρέλαβε από τον κ. Κυριακού το δίκυκλο όχημα, ευχαριστώντας τον Δ/ντη του “Domus of Elounda”, αλλά και τον κ. Σπανό, για την ευγενική προσφορά τους, δήλωσε :” Θεωρώ ότι η δωρεά αυτή, αυξάνει την ευελιξία και την απόδοση της υπηρεσίας, αφού δίδεται στο εξής η δυνατότητα να μειωθεί δραστικά ο χρόνος ανταπόκρισης του δημοτικού αστυνομικού και να γίνουμε  πιο αποτελεσματικοί και ευέλικτοι για τους δημότες.

Εξ άλλου ο κ. Κυριακού, σε δήλωση του, ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι οι επιχειρηματίες του “Domus of Elounda” γνωρίζοντας τις έντονες απαιτήσεις ιδιαίτερα των τελευταίων χρόνων, βγαίνουν μπροστά και στηρίζουν έμπρακτα με δράσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος εργαζόμενους και θεσμικούς φορείς, στην προσπάθεια που καταβάλουν όλοι για την βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας μας.

 

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.