Στην αντιπεριφέρεια τα προβλήματα του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Κουτσουρά, Ανάληψης, Μακρύ Γιαλού


0
(0)

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, συναντήθηκε με τους εκ/πους του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Κουτσουρά – Ανάληψης – Μακρύ Γιαλού,  Μανώλη Καπετανάκη, Πρόεδρο και Gunnar Stromshplm, μέλος & διοργανωτή του Casa dei Mezzo Chamber Music Festival που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στο Μακρύ Γιαλό.

Στη συνάντηση έγινε αναφορά στα τα προβλήματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες και επιχειρηματίες της περιοχής,  μελών του Συλλόγου, αλλά και ειδικότερα θέματα που άπτονται της επικαιροποίησης του αιτήματος για χρηματοδότηση κατασκευής γηπέδου μπάσκετ στο Δημοτικό Σχολείο Μακρύ Γιαλού, την επιχορήγηση για δημιουργία διαφημιστικού spot ή εκτύπωσης φυλλαδίου για την τουριστική προβολή της περιοχής, το θέμα της οδικής σήμανσης που προκύπτει από την έλλειψη πινακίδων σε κεντρικούς οδικούς κόμβους με τις οποίες να υποδεικνύεται η πορεία προς Μακρύ Γιαλό και η κατεύθυνση που βρίσκεται ο οικισμός, και τέλος τα θέματα που προκύπτουν από την λειτουργία του κόμβου Αγίου Στεφάνου και των φαναριών στον κόμβο Κουτσουρά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον τα ζητήματα που τέθηκαν, και τους ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχουν ήδη προγραμματιστεί ή προγραμματίζονται για την περιοχή Μακρύ Γιαλού (βιολογικός καθαρισμός, καθαρισμούς ρεμάτων, μελέτη διάβρωσης ακτογραμμής Μακρύ Γιαλού, καθαρισμός Ασπροπόταμου,  την χρηματοδότηση των εκδηλώσεων του Casa dei Mezzo Chamber Music Festival  κ.λ.π).

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *