Στην Αμερικανίδα Suzanne Eaton ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στο Μάλεμε

Στην Αμερικανίδα Suzanne Eaton ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στο Μάλεμε
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 έτη by energinews (admin)

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείεται και αυτός της εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με τις Αρχές

Ο Γενικός αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης, υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης επιβεβαίωσε ότι η σορός που εντοπίστηκε χθες στην περιοχή Πύργος Ψηλονέρου στο Μάλεμε, μέσα σε γερμανική στοά, ανήκει στην 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο Suzanne Eaton.

Ο επικεφαλής της Αστυνομίας στην Κρήτη, τόνισε ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείσει και αυτό της εγκληματικής ενέργειας, παρέπεμψε ωστόσο στα αποτελέσματα της ολοκλήρωσης των ερευνών στις οποίες παίρνει μέρος και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από την Αθήνα.

Αυτή την ώρα ο κ. Λαγουδάκης μεταβαίνει στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης στο Κολυμπάρι, προκειμένου να ενημερώσει τους συγγενείς της άτυχης γυναίκας για την τραγική κατάληξη των ερευνών.

Άξιο αναφοράς είναι ότι με αίτημα των Αστυνομικών Αρχών στον τόπο που εντοπίστηκε η σορός της 60χρονης, βρέθηκαν και οι δύο ιατροδικαστές του νησιού Αντώνης Παπαδομανωλάκης και Σταμάτης Μπελιβάνης για να πραγματοποιήσουν αυτοψία, ενώ η νεκροψία – νεκροτομή, αναμένεται να διενεργηθεί αύριο το πρωί.Κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ παρέλαβε τη σορό της 60χρονης, καθώς το σημείο που βρέθηκε ήταν δύσκολα προσβάσιμο.

Σύμφωνα με τον υποδιοικητή της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης Νίκο Παπαλεωνίδα, η σορός της 60χρονης βρέθηκε μέσα σε μία στοά, σε απόσταση εκατό μέτρων από τον αγροτικό δρόμο.

Πρόκειται, όπως είπε, για ένα δαιδαλώδες καταφύγιο στο οποίο μπορεί κανείς να φτάσει μόνο αν το γνωρίζει καλά.

Ο ίδιος έκανε λόγο για μία μεγάλη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχε από την πρώτη ημέρα η ΕΜΑΚ με 27 συνολικά άνδρες της να παίρνουν μέρος στις έρευνες, που είχαν τραγική κατάληξη.

Η είσοδος του γερμανικού καταφυγίου είναι ένα άνοιγμα, σύμφωνα με τον ίδιο, σε ύψος δύο μέτρων από έδαφος, ενώ κλήση κατηφορική άλλα δύο μέτρα και στη συνέχεια μοιάζει με λαβύρινθο.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.