Στην έναρξη των διαδικασιών για την Υγειονομική και Πρακτική Δοκιμασία των Υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α., ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 στο Παγκρήτιο Στάδιο παραβρέθηκαν σήμερα οι Αντιπεριφερειάρχες Ν. Συριγωνάκης και


0
(0)

Στην έναρξη των διαδικασιών για την Υγειονομική και Πρακτική Δοκιμασία των Υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α., ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 στο Παγκρήτιο Στάδιο, παραβρέθηκαν σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης και η  Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Νέας Γενιάς Έφη Κουτεντάκη.

Οι αντιπεριφερειάρχες συναντήθηκαν με την 25μελή επιτροπή από εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής (ΠΕ11) από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης που θα διεξάγουν τις εξετάσεις τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020. Εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης παραδόθηκαν μπλουζάκια και καπέλα για την διακριτή παρουσία και την ομοιόμορφη εμφάνιση των μελών της εξεταστικής επιτροπής προς διευκόλυνση των υποψηφίων.

Ειδικότερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής για την συμβολή τους για την διενέργεια των εξετάσεων και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά που θα πάρουν μέρος.

Η Αντιπεριφερειάρχης Έφη Κουτεντάκη χαιρετίζοντας τα μέλη της επιτροπής, τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στις εξετάσεις, επισημαίνοντας, ότι,

«δεδομένων των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών λόγω Covid-19, οι εκπαιδευτικοί συμβάλλουν αποφασιστικά στην ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων. Κατανοούμε τις δυσκολίες των διαδικασιών και σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας. Επιπλέον, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους τους υποψήφιους για τις εξετάσεις στα Τ.Ε.Φ.Α.Α..», και πρόσθεσε: «Στα παιδιά που σήμερα ολοκληρώνουν την συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις θα ήθελα να θυμίσω ότι μετά τις εξετάσεις ένας καινούργιος δρόμος ανοίγεται μπροστά τους. Πρέπει να τον διαβούν άφοβα, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις δυνατότητές τους. Να έχουν ανοιχτούς ορίζοντες και να είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους ώστε να χτίσουν το μέλλον τους όπως επιθυμούν.»

Τέλος από την πλευρά του ο Γιάννης Δημόπουλος υπεύθυνος της ομάδας φυσικής αγωγής και σχολικού αθλητισμού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου ευχαρίστησε δημόσια τους Αντιπεριφερειάρχες για την στήριξη της Περιφέρειας στο έργο τους.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)