Στην έκθεση του αυθεντικού μαραθωνίου η Περιφέρεια Κρήτης μαζί με 24 δρομικές διοργανώσεις του νησιού


0
(0)

Στην έκθεση του αυθεντικού μαραθωνίου η Περιφέρεια Κρήτης μαζί με 24 δρομικές διοργανώσεις του νησιού (ΦΩΤΟ)

Στη μεγαλύτερη έκθεση αθλητισμού που διεξάγεται στη χώρα, τη Διεθνή Έκθεση Ergo Marathon Expo που γίνεται 6-9 Νοεμβρίου 2019 στο κλειστό γήπεδο Φαλήρου στον Πειραιά με 24 δρομικές διοργανώσεις της Κρήτης.

Η ERGO MARATHON EXPO είναι  αφιερωμένη στον αθλητισμό και  συνοδεύει με τεράστια επιτυχία τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, έναν παγκόσμιο θεσμό που πέρα από τον αθλητικό του χαρακτήρα συμβάλλει στην ανάδειξη του πολιτισμού αλλά και την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στη χώρα μας.

Η προσέλευση στην έκθεση ξεπερνά μέχρι τώρα τους 75.000 μοναδικούς επισκέπτες, με την Περιφέρεια Κρήτης να ανταποκρίνεται για άλλη μια χρονιά στο στοίχημα που έχει θέσει τα τελευταία χρόνια φέρνοντας κοντά όλους τους φορείς αθλητισμού του νησιού προβάλλοντας την Κρήτη «ως ένα ασφαλή και ποιοτικό αθλητικό προορισμό», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης που είναι επικεφαλής της Περιφέρεια Κρήτης στη διοργάνωση.

«Είμαστε εδώ με όλους τους διοργανωτές αγώνων που στηρίζουμε στο νησί μας, με τους εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης από 104 χώρες και προωθούμε στην πράξη τη συνεργασία και την περαιτέρω ανάπτυξη των διοργανώσεων μας», τόνισε ο κ. Συριγωνάκης.

Να σημειωθεί πως το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γιώργος Δημόπουλος, ο Τεχνικός Διευθυντής του Μαραθωνίου της Αθήνας Ευάγγελος Παπαποστόλου, η κρητικιά Πρωταθλήτρια Μαρία Μπελιμπασάκη και οι Daniel Muteti και  Rhonzas Kilimo που αποτελούν τους σημαντικότερους δρομείς του φετινού αυθεντικού μαραθωνίου και ετοιμάζονται για την κατάκτηση ενός νέου ρεκόρ την Κυριακή (περισσότερα (https://athleticsillustrated.com/kenyans-target-course-record-in-the-original-marathon/)

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.