Στα όριά του το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας – Αντιδράσεις παρατάξεων για τη στάση του προέδρου


0
(0)

Άλλη μια έντονη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ και τελικά δεν ολοκληρώθηκε λόγω της περασμένης ώρας αλλά και του πολύ «θερμού» κλίματος που επικράτησε, με στόχο να συνεχιστεί αργότερα σήμερα.

Ένα έντονο κλίμα το οποίο σύμφωνα με τις περισσότερες παρατάξεις της μειοψηφίας οφείλεται στη στάση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Βαγγέλη Μπινιχάκη, και της έλλειψης διάθεσης συνεργασίας που έδειξε χθες.

Ο Α. Πετράς μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, ανέφερε πως στη χθεσινή συνεδρίαση τα όρια της ανοχής ξεπεράστηκαν κατά πολύ, χαρακτηρίζοντας τον κ. Μπινιχάκη ανεπαρκή για τη θέση που του έχει ανατεθεί.

Όπως είπε, όλες οι παρατάξεις θα εκδώσουν ανακοίνωση στην οποία θα γίνεται γνωστό πως δεν θα συμμετέχουν στη συνέχεια της συνεδρίασης, κάτι που όπως είπε θα έχει συνέπεια να μην προχωρήσουν οι ορισμοί των επιτροπών.

Χθες, τόνισε πως πέρα από τη στάση του προέδρου υπήρξε και μια πολύ έντονη επίθεση του Δημοτικού Συμβούλου Γ. Ασπραδάκη προς τον κ. Πανταζή, περιστατικό το οποίο έρχεται να προστεθεί στο συνολικά κακό και επιθετικό κλίμα από τα μέλη της πλειοψηφίας, στάση την οποία ο ίδιος έχει επισημάνει από την αρχή της νέας δημοτικής περιόδου.

Ο κ. Πετράς τόνισε πως οι παρατάξεις έχουν την υποχρέωση να συμβάλλουν στο να υπάρχει μια ομαλή λειτουργία στο Δημοτικό Συμβούλιο και για αυτό η σημερινή αποχή έχει στόχο ακριβώς αυτό.

Με τη σειρά του ο Γ. Ασπραδάκης, τόνισε πως η απόφαση του προέδρου να διακόψει τη συνεδρίαση ήταν σωστή, ενώ βάση νόμου έχει και κάθε δικαίωμα τόσο να διακόψει όσο και να ορίσει τη νέα ώρα συνεδρίασης, ενώ τα όσα ακολούθησαν με τον κ. Πανταζή και τον ίδιο ήταν μια «φυσιολογική» διαφωνία, μετά το τέλος της συνεδρίασης, με τον ίδιο να μη θέλει να δώσει συνέχεια.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.