Στα Κάγκελα οι Κρητικοί για τους δασικούς χάρτες


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 7 Απριλίου 2021 by energinews (admin)

Κινητοποιήσεις σε όλη την Κρήτη πραγματοποίησαν οι αγροτικοί σύλλογοι των τεσσάρων νομών της Κρήτης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τους νέους δασικούς χάρτες. Οι αγρότες προχώρησαν σε συγκεντρώσεις και στους τέσσερις νομούς, ενώ ακολουθήσε συμβολική κατάληψη των δασαρχείων.
Στο Ηράκλειο η προ συγκέντρωση έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία, η οποία κατέληξε στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας Κρήτης με τους αγρότες να προχωρούν σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου.

Στο Ράδιο Λασίθι 92,3 μίλησε ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Μυλοποτάμου κ. Γρύλλος Παπαδάκης τονίζοντας το τεράστιο κίνδυνο που διατρέχει για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στη Κρήτη, αλλά και ο κίνδυνος να χαθούν οι επιδοτήσεις των αγροτών και των κτηνοτρόφων

Απογοητευμένος με την συνολική εικόνα των 30 μόνο ατόμων έξω από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης (στο Ηράκλειo ) για την προγραμματισμένη διαμαρτυρία των δασικών χαρτών. Έκκληση κάνει, ώστε να λάβουν μέρος στον αγώνα αυτό, όσοι περισσότεροι γίνεται τονίζοντας, ότι: « Ο κάθε αγώνας πρέπει να στηριχτεί από όλη την Κρήτη ».

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.