Στα δικαστήρια θα λυθούν οι διαφορές στον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας


Τελευταία ενημέρωση 17 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Αίτημα στο Ειρηνοδικείο κατατέθηκε σήμερα από τον Π. Μπαλοθιάρη πρόεδρο της ελεγκτικής επιτροπής του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, προκειμένου να οριστεί προσωρινό συμβούλιο και να προχωρήσει σε νέες εκλογές, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Η Κατερίνα Τσικαλουδάκη που διαφωνεί με αυτή την πρωτοβουλία τόνισε πως αυτό που θα έπρεπε να γίνει είναι να αποφασίσει η γενική συνέλευση το ποια θα πρέπει να η συνέχεια στον Αγροτικό Σύλλογο, κάτι που βέβαια δεν γίνεται δεκτό από την άλλη πλευρά με τον Π. Μπαλοθιάρη, πρόεδρο της Ελεγκτικής Επιτροπής να μην δέχεται πως μπορεί να γίνει νόμιμη σύγκληση γενικής συνέλευσης.

Ο κ. Μπαλοθιάρης ανέφερε πως η κίνηση για προσφυγή στο Ειρηνοδικείο ήταν μια απόφαση που ο ίδιος δεν την ήθελε, ήταν όμως αναπόφευκτη και ο ίδιος με τον ελεγκτικό ρόλο που έχει δεν θα μπορούσε να παραβλέψει ενέργειες που είναι αντίθετες με το καταστατικό του Συλλόγου.

Πλέον ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος μπαίνει σε μια μεγάλη και χρονοβόρα διαδικασία αφού η απόφαση που θα δοθεί από το Ειρηνοδικείο θα έρθει μετά από ένα δίμηνο τουλάχιστον και στο μεσοδιάστημα δεν φαίνεται πως θα μπορεί να υπάρξει μια στοιχειώδης συνεννόηση ώστε ο Σύλλογος να μπορέσει να επιτελέσει το έργο του.

 

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.