Στα δικαστήρια θα λυθούν οι διαφορές στον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας


0
(0)

Αίτημα στο Ειρηνοδικείο κατατέθηκε σήμερα από τον Π. Μπαλοθιάρη πρόεδρο της ελεγκτικής επιτροπής του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, προκειμένου να οριστεί προσωρινό συμβούλιο και να προχωρήσει σε νέες εκλογές, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Η Κατερίνα Τσικαλουδάκη που διαφωνεί με αυτή την πρωτοβουλία τόνισε πως αυτό που θα έπρεπε να γίνει είναι να αποφασίσει η γενική συνέλευση το ποια θα πρέπει να η συνέχεια στον Αγροτικό Σύλλογο, κάτι που βέβαια δεν γίνεται δεκτό από την άλλη πλευρά με τον Π. Μπαλοθιάρη, πρόεδρο της Ελεγκτικής Επιτροπής να μην δέχεται πως μπορεί να γίνει νόμιμη σύγκληση γενικής συνέλευσης.

Ο κ. Μπαλοθιάρης ανέφερε πως η κίνηση για προσφυγή στο Ειρηνοδικείο ήταν μια απόφαση που ο ίδιος δεν την ήθελε, ήταν όμως αναπόφευκτη και ο ίδιος με τον ελεγκτικό ρόλο που έχει δεν θα μπορούσε να παραβλέψει ενέργειες που είναι αντίθετες με το καταστατικό του Συλλόγου.

Πλέον ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος μπαίνει σε μια μεγάλη και χρονοβόρα διαδικασία αφού η απόφαση που θα δοθεί από το Ειρηνοδικείο θα έρθει μετά από ένα δίμηνο τουλάχιστον και στο μεσοδιάστημα δεν φαίνεται πως θα μπορεί να υπάρξει μια στοιχειώδης συνεννόηση ώστε ο Σύλλογος να μπορέσει να επιτελέσει το έργο του.

 

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *