Στα άκρα η κόντρα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας – Κλήθηκε αστυνομία για τον Α. Μαμαντόπουλο που βρέθηκε σε χειρουργείο

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 19 Νοεμβρίου 2020 by manos (seo)-admin

Στα άκρα έχει οδηγηθεί η σύγκρουση που το τελευταίο διάστημα είναι σε εξέλιξη γύρω από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας μεταξύ του διοικητή Μ. Καλλιονάκη και του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου.

Η διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι ένα καινούριο φαινόμενο, όμως θυμίζουμε πως τις περασμένες ημέρες αρχικά ο Σύλλογος Φίλων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κατηγορούσε τον διοικητή σχετικά με τη συμπεριφορά, και τις αποφάσεις του σχετικά με τα έργα που γίνονται στο Νοσοκομείο, κάποιες εκ των οποίων με λεφτά του Συλλόγου. Οι φίλοι του Νοσοκομείου σε εκείνη την ανακοίνωση κατέληγαν πως δεν είχαν σκοπό να συνεχίζουν να βοηθούν το Νοσοκομείο μέχρι την αλλαγή του ΔΣ του Συλλόγου.

Απέναντι σε όλα αυτά ο κ. Καλλιονάκης είχε απαντήσει με μια εξίσου σκληρή ανακοίνωση, στην οποία κατηγορούσε το Σύλλογο Φίλων πως παραπληροφορεί σε σχέση με τα πραγματικά γεγονότα τονίζοντας πως όλα τα έργα στο Νοσοκομείο έχουν γίνει με όλες τις νόμιμες διαδικασίες ενώ η διοίκηση δεν έχει αρνηθεί καμία δωρεά που έχει γίνει

Σήμερα το μεσημέρι τα πράγματα έφτασαν στα άκρα όταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, Αντρέας Μαμαντόπουλος, βρέθηκε στο Νοσοκομείο με σκοπό να δώσει το παρών σε μια επέμβαση που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει, μετά από επιθυμία του ασθενούς και σε συνεννόηση με τους θεράποντες ιατρούς. Σημειώνουμε πως η συγκεκριμένη επέμβαση ήταν πολύ σοβαρή και γινόταν για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας και πιθανόν και σε όλη την Κρήτη.

Όταν η παρουσία του έγινε αντιληπτή στο διοικητή, σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι, ο διοικητής του Νοσοκομείου ζήτησε από τον κ. Μαμαντόπουλο να αποχωρήσει, επειδή δεν τήρησε τα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό, δεν δέχθηκε να θερμομετρηθεί κατά την είσοδο του στο χώρο, και βρέθηκε εντός του χειρουργείου χωρίς να έχει δικαίωμα ως γιατρός που έχει παραδώσει την άδειά του.

Η επέμβαση τελικά συνεχίστηκε με την παρουσία του κ. Μαμαντόπουλου, ενώ παράλληλα κλήθηκε η Αστυνομία  για να καταγράψει το συμβάν  ενώ ο  κ. Μαμαντόπουλος πρόκειται να απολογηθεί στο ΑΤ Ιεράπετρας σήμερα για όσα έγιναν.

Τελικά η επέμβαση προχώρησε με την παρουσία του κ. Μαμαντόπουλου και είχε θετική έκβαση, πρόκειται όμως συνολικά για ένα περιστατικό που δεν τιμά καθόλου την ιστορία του Νοσοκομείου και μαζί κάθε πολίτη που έχει συμβάλλει με οποιοδήποτε τρόπο στη στήριξή του.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.