Σπαγγέτι με καλαμάρια, σκέτη νοστιμιά!


0
(0)

Η συνταγή που θα σας απογειώσει. Σπαγγέτι με καλαμάρια, σκέτη νοστιμιά. Ο καλύτερος συνδυασμός ζυμαρικών με θαλασσινά. Αξίζει να την δοκιμάστε.

Υλικά συνταγής

  • 3 κούπες ντομάτα, φρέσκια
  • 2-3 φύλλα δάφνης
  • 6 γαρίδες (προεραιτικά)
  • 1 κονσέρβα καλαμάρια, με το μελάνι τους
  • 2 κ.σ. κέτσαπ
  • 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • μισή κ.σ. μπαχάρι
  • 1 συσκευασία σπαγγέτι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

Πρώτα απ’ όλα ρίχνουμε το κρεμμύδι σε λίγο νερό και το αχνίζουμε.

Περνάμε από το μπλέντερ τις 3 κούπες ντομάτες.

Τις ρίχνουμε στο κρεμμύδι, με τα φύλλα δάφνης, την κέτσαπ και το μπαχάρι.

Έπειτα, αφήνουμε να βράσουν λίγη ώρα, ώσπου να δέσει η σάλτσα.

Ρίχνουμε τα καλαμάρια με το μελάνι τους, βάζουμε αλάτι και πιπέρι και σκεπάζουμε την κατσαρόλα, ώσπου να βράσουν.

Ζεματίζουμε τα μακαρόνια και τις γαρίδες και τα ρίχνουμε μέσα στα καλαμάρια.

Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να δέσουν όλα μαζί.

Τα σπαγγέτι μας είναι έτοιμα.

Καλή όρεξη!

Συμβουλές

  • Στο τέλος του μαγειρέματος, μπορούμε να πασπαλίσουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό, για έξτρα νοστιμιά και γεύση.

πηγη:supersyntages.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *