Σπάει τη σιωπή του ο «δίγαμος» γιατρός – Η θέση της «νύφης»


Reading time: 4 Minutes

Τελευταία ενημέρωση 2 Νοεμβρίου 2018 by energinews (admin)

Τι αποκαλύπτει ο «πρωταγωνιστής» της υπόθεσης του γάμου – «μαϊμού» – Δείτε τη φωτογραφία του πολύκροτου γάμου!

Όλες τις κατηγορίες που, τις τελευταίες ημέρες, έχουν σχηματιστεί εις βάρος του αρνείται ο ίδιος ο «πρωταγωνιστής» της πολύκροτης υπόθεσης με το γάμο στο Δημαρχείο Χαλκιδέων ο γνωστός καρδιολόγος και καθηγητής, ο οποίος φέρεται να πραγματοποίησε ένα γάμο – «μαϊμού» με μία συνάδελφό του.

Όλα συνέβησαν το Σάββατο 14 Ιουνίου του 2014, όταν ο γνωστός γιατρός, ο οποίος ενώ ήταν ήδη παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών στην Κρήτη, φέρεται να έκανε και… δεύτερο γάμο, ο οποίος, όμως αποδείχτηκε «μαϊμού».

Σημειώνεται ότι, τόσο ο γιατρός, ηλικίας – περίπου – 45 ετών, όσο και η 43χρονη «νύφη», αλλά και ο «κουμπάρος» του ζευγαριού είναι γνωστοί καρδιολόγοι. Μάλιστα, ο πρώτος είναι Διευθυντής στην Καρδιολογική Κλινική μεγάλου κρατικού νοσοκομείου της Αττικής, αλλά και Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Ιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ).

«Πρόκειται για μία τεράστια σκευωρία – Αισθάνομαι προσβεβλημένος»

Ο ίδιος ο καρδιολόγος μίλησε στο ethnos.gr και αποκάλυψε ότι όχι μόνο δε γνωρίζει τίποτα για την υπόθεση, αλλά και ότι εις βάρος του έχει «στηθεί» μία τεράστια σκευωρία.

«Δεν γνωρίζω απολύτως τίποτε για όλη αυτήν την υπόθεση. Πρόκειται για μία τεράστια σκευωρία σε βάρος μου, γι’ αυτό και έχω προσφύγει ήδη στη δικαιοσύνη. Δεν υπήρξε ποτέ τίποτε από όλα αυτά που ακούω και εγώ και έχω παντελή άγνοια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός γιατρός, ο οποίος μάλιστα είναι ένας από τους καλύτερους καρδιολόγους της χώρας.

Ενώ, περιγράφοντας την περιπέτειά του, σχολίασε: «Δεν έχω καμία εμπλοκή με το θέμα, αλλά και ούτε καμία ανάμειξη με τα πρόσωπα. Θα το δείτε άλλωστε και από τη διερεύνηση της δικαιοσύνης στην οποία και έχω προσφύγει. Και να σημειώσω ότι ουδέποτε με έχει καλέσει εμένα η Δικαιοσύνη για το θέμα, το οποίο και αγνοώ».

Σε άλλη του συνέντευξη στο newsit.gr, ο γιατρός επέμεινε στην αρχική του αναφορά, αναφέροντας τα εξής: «Αν υπάρχει υπογραφή θα κληθεί γραφολόγος και θα δείτε ότι δεν είναι η δική μου. Δεν έγινε ποτέ δεύτερος γάμος από εμένα. Έχω επισκεφθεί τη Χαλκίδα και έχω κάνει διάφορες ομιλίες. Δεν θυμάμαι αν έχω επισκεφθεί το δημαρχείο. Αισθάνομαι προσβεβλημένος σαν άτομο. Δεν υπάρχει γάμος. Δεν έγινε ποτέ αυτό που περιγράφεται. Δεν έχω καμία σχέση με το γεγονός και έχω ήδη κινηθεί δικαστικά. Από εδώ και πέρα είναι θέμα της δικαιοσύνης».

«Έχω μόνο μία ταυτότητα»

Ο καρδιολόγος, όμως, μίλησε και για τη δεύτερη… παρανομία την οποία του καταλογίζουν, δηλαδή, για το γεγονός ότι φέρεται να έχει στη κατοχή του 4 πλαστές ταυτότητες.

Αναφορικά με τις πλαστές ταυτότητες, ο ίδιος δήλωσε: «Εγώ μία ταυτότητα έχω και δεν γνωρίζω οτιδήποτε για άλλες ταυτότητες. Αν υπάρχουν τις έχει φτιάξει άτομο που δεν γνωρίζω».

Ο γιατρός:

«Η φωτογραφία είναι προϊόν φωτομοντάζ»

Τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε και τη φωτογραφία του πολύκροτου γάμου – «μαϊμού», για την οποία ο καρδιολόγος σχολιάζει: «Οποιαδήποτε φωτογραφία και να βγει είναι προϊόν φωτομοντάζ. Εγώ μπορεί να μην έχω πάει καν στον συγκεκριμένο χώρο, στο δημαρχείο, δεν θυμάμαι. Έχω επισκεφθεί τη Χαλκίδα πολλές φορές σαν γιατρός και δεν θυμάμαι».

Η εν λόγω φωτογραφία του γάμου:

Μήνυση από την πλευρά της «νύφης»

Όπως δήλωσαν άνθρωποι από το περιβάλλον της «νύφης», την όλη υπόθεση, από την πλευρά της 43χρονης καρδιολόγου, θα αναλάβει η Δικαιοσύνη, καθώς, την επόμενη εβδομάδα, πρόκειται να κατατεθεί μήνυση και αγωγή για προσβολή προσωπικότητας.

Οι ίδιοι άνθρωποι, σχολιάζουν ότι: «Από τη στιγμή που υπάρχουν οι φωτογραφίες ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Αν τα λόγια έχουν μεγαλύτερη ισχύ από τις φωτογραφίες, τι να πω; Ο κόσμος μπορεί να καταλάβει την αλήθεια. Υπάρχουν μάρτυρες, υπάρχει αποδεικτικό υλικό».

Ενώ, αναφορικά με τη σχέση του καρδιολόγου και της 43χρονης, άνθρωποι από την πλευρά της δεύτερης αναφέρουν χαρακτηριστικά πως: «Το ζευγάρι εμφανιζόταν σε κοινωνικές εκδηλώσεις σαν παντρεμένο. Υπήρχε κοινή ζωή. Τους ήξεραν σαν ζευγάρι πάρα πολλοί άνθρωποι. Όλοι τους ήξεραν σαν παντρεμένους και όχι σαν ζευγάρι που είχε απλά μια σχέση.»

Τι αποκαλύπτουν τα πρώτα στοιχεία της έρευνας

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που πραγματοποιείται για την εν λόγω υπόθεση του γάμου – «μαϊμού», πράγματι – εκείνη την ημέρα – πραγματοποιήθηκε γάμος με νύφη, γαμπρό και μάρτυρα καρδιολόγους, καθώς και με έναν δεύτερο μάρτυρα, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής.

Ο γάμος αυτός έγινε μεν στο Δημαρχείο Χαλκιδέων, αλλά όχι στην αίθουσα που πραγματοποιούνται οι πολιτικοί γάμοι, αλλά σε παρακείμενη αίθουσα που παραχωρείται για διάφορες εκδηλώσεις.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία της έρευνας βρέθηκε ότι το περιβόητο παραστατικό του γάμου ήταν ένα πλαστογραφημένο έγγραφο με λανθασμένο λογότυπο του Δήμου, λανθασμένο αριθμό πρωτοκόλλου καθώς και μονογραφές που δεν ανήκαν στα πρόσωπα που φέρονται να υπέγραφαν, όπως ο τότε αντιδήμαρχος Βασίλης Γουρνής.

Ο ίδιος ο Βασίλης Γουρνής δήλωσε: «Κατήγγειλα το περιστατικό στην αστυνομία και με συμβούλεψαν να κάνω μηνυτήρια αναφορά, πράγμα το οποίο και έκανα, ενώ τώρα διενεργείται και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) από τον Δήμο η οποία και αναμένεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντιδήμαρχος και η «νύφη» δε συναντήθηκαν ποτέ! Όπως διευκρινίζει ο ίδιος: «Ρώτησα τη φερόμενη ως σύζυγο αν με έχει ξαναδεί και μου είπε ποτέ. Εκτιμώ πάντως ότι είναι πιθανό να μην εμπλέκεται κανένας από το Δήμο, αλλά αυτό θα το δείξει η ΕΔΕ. Το μόνο βέβαιον είναι ότι στα βιβλία των πολιτικών γάμων στο Δήμο δεν υπάρχει κανένας τέτοιος γάμος».

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.