Σοκ στην Παιανία: Σατανιστές και τελετές μαύρης μαγείας σε γυμναστήριο


Reading time: 2 Minutes

Τελευταία ενημέρωση 13 Ιανουαρίου 2019 by energinews (admin)

Όργια και λεηλασίες στο «σπίτι του βόλεϊ» στην Παιανία

Φιλοξένησε χιλιάδες αθλητές και θεατές και αποτέλεσε το «σπίτι του βόλεϊ» κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Τώρα είναι «παραδομένο» στη λήθη, αλλά και στα «χέρια» των σατανιστών.

Πρόκειται για ένα τεράστιο γυμναστήριο στους πρόποδες του Υμμητού, το οποίο διέθετε σύγχρονα όργανα γυμναστικής, πανάκριβο εξοπλισµό και κλιµατιστικά, τα οποί και, πλέον, έχουν αφαιρεθεί. Οι χώροι έχουν γεµίσει σκουπίδια, πόρτες και παράθυρα είναι σπασµένα, ενώ κεριά, αποµεινάρια τελετών και προφυλακτικά µέσα σε στοίβες από στρώµατα εντοπίζονται σε διάφορα δωµάτια του γυμναστηρίου.

Πως οδηγηθήκαμε στη σημερινή την εικόνα;

Η κρίση έκοψε τη χρηµατοδότηση συντήρησης του γυµναστηρίου, οι εγκαταστάσεις έγιναν µπαλάκι µεταξύ των εµπλεκόµενων φορέων και το 2011 σταµάτησε η φύλαξή τους. Από τότε άρχισε η παρακµή…

Άγνωστοι λεηλάτησαν συστηµατικά τις εγκαταστάσεις και κυρίως «το σπίτι του βόλεϊ», που ήταν πιο προσβάσιµο από την πλευρά των ξενώνων. Η πρώτη κλοπή καταγράφηκε τον Ιούλιο του 2011, όταν αφαιρέθηκαν καλωδιώσεις και σχεδόν όλος ο υποσταθµός της ∆ΕΗ. Παρά τη δηµοσίευση της είδησης κανείς δεν συγκινήθηκε, κανείς δεν αντέδρασε. Λίγες εβδοµάδες µετά αφαιρέθηκαν όλα τα καλώδια και πανάκριβος εξοπλισµός.

Ακολούθησε πλιάτσικο στα ηλεκτρονικά και ηχητικά συστήµατα, κονσόλες, ενισχυτές. Αφαιρέθηκαν από την οροφή 14 τεράστια ηχεία, κόστους πολλών χιλιάδων ευρώ, λεηλατήθηκαν τα δωµάτια των αθλητών, τηλεοράσεις, κρεβάτια, το γυµναστήριο που είχε υπερσύγχρονα όργανα γυµναστικής, οι χώροι εστίασης αλλά και όλα τα κλιµατιστικά συστήµατα.

Αποκαρδιωτικές εικόνες

Η κεντρική σάλα µε το πανάκριβο παρκέ ρηµάζει µε σκουπιδοτενεκέδες, πέτρες και ξύλα. Βάνδαλοι έχουν αδειάσει πάνω του µέχρι και τη βραδύκαυστη σκόνη των πυροσβεστήρων. Τα δωµάτια, που κάποτε φιλοξενούσαν τους αθλητές και τις αθλήτριες των Εθνικών οµάδων, έχουν λεηλατηθεί. Σπασµένα κρεβάτια, πόρτες διαλυµένες, κουρτίνες σκισµένες, τζάµια πεταµένα παντού.

Ο χώρος στον οποίο κάποτε γινόταν η ανάλυση βίντεο από τους οµοσπονδιακούς προπονητές, σήµερα έχει τοποθετηµένα κεριά, αποµεινάρια τελετής µαύρης µαγείας! Ακόµα και οι θήκες µε τους ηλεκτρολύτες έχουν άδεια µπουκάλια βότκα. Στο γραφείο του… προέδρου έχουν στοιβαχτεί σκεπάσµατα και στρώµατα, όπου διακρίναµε µέχρι και προφυλακτικά.

Θλίψη και οργή για µία εγκατάσταση που θα µπορούσε να είναι κόσµηµα για τον ελληνικό αθλητισµό.

Πηγή: ethnos.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Πλήθος ψήφων 1

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.