Σοκαριστικές οι καταθέσεις του ανήλικου που καταγγέλει και άλλα άτομα για την περίπτωση βιασμών και μαστροπείας στο Ηράκλειο


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 29 Μαρτίου 2023 by energinews (admin)

Η υπόθεση του αποκαλούμενου «Κολωνού της Κρήτης» με θύμα το ανήλικο αγόρι  μόλις άνοιξε για τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί στις καταθέσεις του «δίνει» στοιχεία και για άλλους άνδρες με τους οποίους φέρεται να συναντήθηκε κατόπιν πιέσεως του 66χρονου λυράρη, ο οποίος επιμένει στην αθωότητα του, μιλώντας  για πλεκτάνη. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχει δώσει πλήρη περιγραφή των χαρακτηριστικών τους, των αυτοκινήτων που εκείνοι οδηγούσαν, των πιθανών επαγγελμάτων τους αλλά και των χώρων όπου συναντήθηκαν με το παιδί. Και είναι καταθέσεις που «κόβουν» την ανάσα καθώς αποτυπώνουν νοσηρές καταστάσεις σε έναν φαινομενικά νορμάλ κόσμο. Μέσα στην παιδική αφέλεια και τον αθώο αυθορμητισμό του,  το παιδί περιγράφει συμπεριφορές φρίκης από «τυπικούς οικογενειάρχες της διπλανής πόρτας».

Ο λυράρης εμφανίζεται ως ένα άτομο που είχε στοχοποιήσει το αγοράκι, το «πολιορκούσε» συστηματικά, φέρεται να παρακολουθούσε τις διαδρομές του στις εξωσχολικές δραστηριότητες του μέχρι τελικά που κατάφερε να το βάλει στο χέρι, όπως υποστηρίζεται, υπό καθεστώς ασφυκτικών πιέσεων και απειλών.

Στη δικογραφία αναφέρεται, όπως είναι γνωστό,  και το όνομα νοσοκομειακού γιατρού, ο οποίος φέρεται να συναντήθηκε με τον ανήλικο στην περιοχή των Δειλινών, χωρίς ωστόσο να προβεί σε κάποια πράξη. ΟΙ πληροφορίες αναφέρουν ότι ναι μεν υπάρχει παραδοχή γι’ αυτή την συνάντηση, υποστηρίζεται όμως ότι μόλις διαπίστωσε ότι πρόκειται για ανήλικο, προφασίστηκε διάφορα για να φύγει το γρηγορότερο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν με τη βοήθεια του παιδιού. Το κλειδί στις έρευνες φέρεται να ήταν το αυτοκίνητο με το οποίο είχε καταφθάσει στο σημείο της συνάντησης.

Για τις Αρχές είναι βασικό να ταυτοποιηθούν και οι δύο άνδρες που φέρονται να εκμεταλλεύθηκαν σεξουαλικά το αγόρι, ενώ σε σχέση με τις διαδικτυακές εφαρμογές και τους δεκάδες  χρήστες, ήδη «τρέχει» σχετικό αίτημα προς τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

13

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.