Σοβαρά προβλήματα άφησε πίσω της η κακοκαιρία στο λιμάνι της Παχειάς Άμμου


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 10 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Η κακοκαιρία πέρασε αφήνοντας πίσω της αρκετά προβλήματα στην Παχειά Άμμο με το λιμάνι να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, να έχει σπάσει σε σημεία και να προκαλεί προβλήματα εκτός από το λιμάνι και στα καταστήματα ιδιαίτερα στη δυτική πλευρά του λιμανιού.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν από την περασμένη κακοκαιρία στα τέλη του έτους με σπασίματα στα βόρειο τμήμα του λιμανιού και επιδεινώθηκαν τις περασμένες μέρες με σπασίματα και τρύπες που έχουν ανοίξει σε διάφορα σημεία. Αποτέλεσμα είναι πέρα από τον κίνδυνο στο ίδιο το λιμάνι είναι πως τα παραλιακά καταστήματα μένουν απροστάτευτα σε κάθε κακοκαιρία με άμμο και πέτρες να κλείνουν τον παραλιακό δρόμο και να φτάνουν ως τις πόρτες των καταστημάτων.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Μ. Ραπάνης μίλησε στο Ράδιο Λασίθι για όσα έχουν συμβεί τονίζοντας πως υπάρχει άμεση ανάγκη για παρεμβάσεις αφού αν δεν υπάρξουν επιδιορθώσεις σε κάθε κακοκαιρία το πρόβλημα θα επιδεινώνεται.

Τα προβλήματα όπως είπε έχουν γίνει εγγράφως γνωστά από τον ίδιο τόσο στον Δήμο όσο και στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας.

πηγη:radiolasithi.gr

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.