Σκρέκας για Δασικούς Χάρτες: “Παγώνουν” οι διαδικασίες για έξι μήνες

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 9 Απριλίου 2021 by manos (seo)-admin

Την Κρήτη επισκέπτεται ο κ. Σκρέκας, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αφορμή τους Δασικούς Χάρτες, πρώτος σταθμός της επίσκεψης του ήταν τα Χανιά, όπου συναντήθηκε με φορείς των Χανίων. Εν τω μεταξύ, έξω από το κτήριο της Αντιπεριφέρειας Χανίων υπήρξε συγκέντρωση αγροτών που διαμαρτυρόντουσαν για τους δασικούς χάρτες.

Σε δηλώσεις του τόνισε, ότι θα υπάρξει πάγωμα των διαδικασιών τουλάχιστον για έξι μήνες, ώστε να γίνουν οι διορθώσεις στους χάρτες, ενώ θα υπάρξει και τροπολογία προκειμένου να αναγνωριστούν οι τίτλοι ιδιοκτησίας. Σύμφωνα με τον κ. Σκρέκα οι δασικοί χάρτες περιλαμβάνουν πρόδηλα σφάλματα, τα οποία θα διορθωθούν με οριζόντιο τρόπο και εσωτερικές διαδικασίες της διοίκησης με αξιοποίηση των δυνατοτήτων των υπηρεσιών, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν και να μην επιβαρυνθούν με κανένα κόστος οι πολίτες.
Ακολούθως το Σαββατοκύριακο ο Υπουργός θα επισκεφτεί το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο.

Τις επιφυλάξεις του εξέφρασε στο Ράδιο Λασίθι 92,3 ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλογών Ν. Χανίων κ. Μανούσος Σταυριανουδάκης για τις ανακοινώσεις του Υπουργού κ. Σκρέκα.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.