Σημαντικό έργο επιτελεί ο Σταθμός Αιμοδοσίας Περιφέρειας Κρήτης και Δήμου Ηρακλείου που λειτουργεί στην πλατεία Ελευθερίας


0
(0)

Η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου, λειτουργεί τον τελευταίο μήνα Σταθμό Αιμοδοσίας στην Πλατεία Ελευθερίας, για τη διασφάλιση της επάρκειας στα αποθέματα αίματος των τμημάτων Αιμοδοσίας του ΠαΓΝΗ και του Βενιζελείου Νοσοκομείου. Ο Σταθμός Αιμοδοσίας λειτουργεί, σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ Κρήτης και τις Διοικήσεις των δυο νοσοκομείων, καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 9:30 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι, καθώς και τα απογεύματα της γενικής εφημερίας του ΠαΓΝΗ, από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 8:00 το βράδυ. Ο Σταθμός Αιμοδοσίας έχει επιτελέσει ήδη σημαντικό έργο, έχοντας συλλέξει από την έναρξη λειτουργίας του μέχρι σήμερα, περισσότερες από 650 μονάδες αίματος.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας Κρήτης Λάμπρος Ν. Βαμβακάς και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου Ρένα Παπαδάκη, επισκέφθηκαν το Σταθμό Αιμοδοσίας για να δώσουν τις ευχές τους στους εργαζομένους του Σταθμού και να τους ευχαριστήσουν για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Επίσης, ευχαρίστησαν θερμά τους πολίτες του Ηρακλείου και τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων και συλλόγων, που επέδειξαν για ακόμη μια φορά υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, προσφοράς και αλληλεγγύης. Οι εθελοντές παρά την συγκυρία προσέρχονται στο Σταθμό, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, δίνοντας  αίμα για συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Ο Σταθμός Αιμοδοσίας στην Πλατεία Ελευθερίας θα συνεχίσει τη λειτουργία του και το επόμενο χρονικό διάστημα. Οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να απευθύνονται για τον προγραμματισμού ραντεβού στο τηλέφωνο 2810-225708, από Δευτέρα έως Παρασκευή κι από τις 8:30 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *