Σημαντική δωρεά για τις ανάγκες πυρόσβεσης στην κοινότητα Ανατολής


0
(0)

Όλοι μας γνωρίζουμε πόσες φορές τα τελευταία χρόνια το μεγαλύτερο τοπικό διαμέρισμα του Δήμου Ιεράπετρας Η ανατολή έχει πληγεί από πυρκαγιές.

Έχουμε υποστεί ανυπολόγιστες ζημιές και στις Δασικές μας εκτάσεις και στους ελαιώνες μας και στην μελισσοκομία μας αλλά και στις θερμοκηπιακές μας εγκαταστάσεις (Βλέπε Αμμουδάρες) Πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου σαν τοπικό συμβούλιο προσπαθήσαμε να οργανώσουμε την πυρασφάλεια μας.

Η άψογη συνεργασία που έχουμε με την πυροσβεστική υπηρεσία Ιεράπετρας Είχε σαν αποτέλεσμα Να μας επισκεφθεί ο κύριος Καλλιοντζής και να δρομολογήσουμε ό,τι αφορά την πυρασφάλεια του τοπικού μας διαμερίσματος. Στην οργανωτική μας προσπάθεια λοιπόν σε ένα από τα καταστήματα που απευθυνθήκαμε ζητώντας βοήθεια ήταν και το κατάστημα της Μαρίας και της αρετής Θωμαδάκη.

Ζητήσαμε να μας Δωρίσουν ένα ντεπόζιτο 1000 L. Σήμερα που μας κάλεσαν να το παραλάβουμε μας επεφύλασσαν μία μεγάλη έκπληξη. Μαζί με το ντεπόζιτο μας παρέδωσαν ένα ολοκαίνουργιο πλήρες πυροσβεστικό συγκρότημα. Το τοπικό συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το κατάστημα της Μαρίας και αρετής Θωμαδάκη Για την μεγάλη προσφορά προς την τοπική κοινότητα Ανατολής. Σας ευχαριστούμε και αφού πρώτα σας ευχηθούμε να είστε πάντα Υγιής σας ευχόμαστε και καλές δουλειές.

Τέλος να ευχαριστήσουμε και το κατάστημα του κύριου Ζερβάκη στο στόμιο για την προσφορά ενός ντεπόζιτου 1000 L. Ελπίζουμε να υπάρξουν και άλλοι μιμητές στην προσπάθεια που κάνει το τοπικό συμβούλιο για να καλύψει τις ανάγκες που έχει το μεγαλύτερο τοπικό διαμέρισμα του Δήμου μας. Όπως παραδείγματος χάρη αγορά ενός χλοοκοπτικού και αγορά ενός αλυσοπρίονου. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου
Βασίλης Ζαχαρόπουλος

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.