
Σε φυλακές υψίστης ασφαλείας το μοντέλο που συνελήφθη με τεράστια ποσότητα ναρκωτικών
Τελευταία ενημέρωση 27 Δεκεμβρίου 2018 by energinews (admin)
Στην Κίνα μεταφέρεται η 19χρονη Ελληνίδα μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση
Σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Κίνα μεταφέρεται το μοντέλο από την Ελλάδα που συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.
Μάλιστα, στις 22 Ιανουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων της, όποτε και θα γίνει 20 ετών, η Ειρήνη θα μεταφερθεί από τις φυλακές ανηλίκων σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Κίνα.
Η Ειρήνη είχε εντοπιστεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνης, παραβιάζοντας έναν από τους αυστηρότερους νόμους της περιοχής του Χονγκ Κονγκ.
Πριν δύο 24ωρα, η ίδια, επικοινώνησε με το δικηγόρο της και του μετέφερε την αγωνία της, καθώς η κατάστασή της θα αλλάξει άρδην προς το χειρότερο.
«Είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου: «Στην Ελλάδα, για αντίστοιχη περίπτωση εισαγωγής ναρκωτικών δεν έχει υπάρξει ποτέ αθωωτική απόφαση», επισήμανε.
Η δίκη του νεαρού μοντέλου ορίστηκε για τις 7 Μαρτίου.
Πηγή: protothema.gr