Σε νέο κτίριο το ΚΑΠΗ του Δήμου Ιεράπετρας – Έτοιμο το ΚΑΠΗ στη Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού


0
(0)

Το νέο κτίριο το οποίο θα φιλοξενεί το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) στην Ιεράπετρα που βρίσκεται επί της οδού Πλουμίδου 44 επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, μαζί με την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, κα. Μαρία Σακαδάκη.

Η κα. Σακαδάκη ενημέρωσε τον Δήμαρχο για όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο νέο κτίριο, προκειμένου να καταστεί άρτιο λειτουργικά, αλλά και για την προμήθεια και τοποθέτηση νέου εξοπλισμού τόσο στο ΚΑΠΗ της Ιεράπετρας, όσο και στο ΚΑΠΗ που θα λειτουργήσει στο προσεχές διάστημα στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής:

«Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας να δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον και την ευαισθησία της στις κοινωνικές ανάγκες των πολιτών της Τρίτης Ηλικίας, προχωράει μεταξύ άλλων στη μεταστέγαση του ΚΑΠΗ Ιεράπετρας σε ένα νέο και άνετο χώρο που θα διευκολύνει τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ωφελούμενους της Δομής.

Παράλληλα, υλοποιώντας το Πρόγραμμά μας, θα εγκαινιάσουμε άμεσα τη λειτουργία ΚΑΠΗ στη Δημοτική Ενότητα του Μακρύ Γιαλού, μια Κοινωνική Δομή απολύτως απαραίτητη που αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων και που ερχόμαστε τώρα να ενεργοποιήσουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο, κα. Μαρία Σακαδάκη και τους εργαζομένους της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, διότι παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε κατάσταση πανδημίας εργάζονται συστηματικά, στοχεύοντας στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και ιδιαίτερα προς τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του πληθυσμού».

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *