Σε Μεταξοχώρι και Μάλες ο δήμαρχος Ιεράπετρας


0
(0)

Τις κοινότητες Μεταξοχωρίου και Μαλών επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας συνοδευόμενος από την αρχιτέκτονα συνεργάτη του κα. Νίκη Σαμπροβαλάκη προκειμένου να δρομολογήσουν μία νέα σειρά έργων και παρεμβάσεων.

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεταξοχωρίου κ. Γιώργο Φανουράκη το παλιό δημοτικό σχολείο όπου προγραμματίστηκαν εργασίες συντήρησης και ανάδειξης καθώς και το χώρο που γεννήθηκε ο Πατριάρχης Μελέτιος Μεταξάκης όπου έχει ξεκινήσει η μελέτη για την ανέγερση κτιρίου και ανάπλαση του σημείου. Επιπροσθέτως συζητήθηκαν παρεμβάσεις οδοποιίας και ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος με τον Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Γεωργαλάκη και την Πρόεδρο της κοινότητας Μαλών κα. Μαρία Βολυράκη επισκέφτηκαν το κτίριο δωρεάς του κ. Μαράκη το οποίο ανακαινίζει και διαμορφώνει ο Δήμος προκειμένου να διευθετήσουν τις εναπομένουσες εργασίες ώστε να παραδοθεί στο κοινό.

Ο Δήμαρχος δήλωσε:

«Η ανάδειξη όλων των ιστορικών σημείων αλλά και των σημείων πολιτιστικού ενδιαφέροντος σε κάθε γωνιά του Δήμου είναι εξαιρετικής σημασίας καθώς δημιουργούνται συνεχώς νέοι επισκέψιμοι χώροι για τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μεταξοχωρίου κ.  Λαμπράκη, τον κ. Φανουράκη, την πρόεδρο κα. Βολυράκη και τα μέλη του συμβουλίου των Μαλών που δείχνουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για τον τόπο τους ώστε σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή να υλοποιούνται συνεχώς νέα έργα.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *