Σε Μάλες και Επισκοπή η Πυροσβεστική για πεσμένα δέντρα και καλώδια από τα μποφόρ – Κλειστός ο δρόμος προς Χριστό

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 10 Φεβρουαρίου 2022 by energinews (admin)

Αρκετές μικροζημιές μέσα και έξω από την πόλη της Ιεράπετρας έχει καταγράψει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας από νωρίς το πρωί της Πέμπτης όταν και τα οχήματα βγήκαν στους δρόμους για να διαπιστώσουν τυχόν προβλήματα από τα πολύ ισχυρά μποφόρ.

Ο διοικητής της ΠΥ Ιεράπετρας κ. Καλιοντζής μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως ευτυχώς τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί δεν είναι τόσο σημαντικά δεδομένης της έντασης των ανέμων, παρόλα αυτά η Υπηρεσία επιχειρεί σε δύο σημεία που τα προβλήματα είναι μεγαλύτερα.

Ο ίδιος όπως είπε ξύπνησε σήμερα από το θόρυβο που έκανε ο ηλιακός θερμοσίφωνας του σπιτιού του ο οποίος ξηλώθηκε, και αντίστοιχα προβλήματα με θερμοσίφωνες, κεραίες κλπ, έχουν υπάρξει πολλά μέσα στην πόλη της Ιεράπετρας, χωρίς ευτυχώς να έχει καταγραφεί κάποιος τραυματισμός.

Τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή των Μαλών όπου ένα δέντρο έχει πέσει μέσα στο δρόμο, παρασέρνοντας μαζί του καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα ο δρόμος να έχει κλείσει μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Εκτός από τις Μάλες, πυροσβέστες βρίσκονται και στην Επισκοπή εκεί όπου έσπασαν οι δύο ανεμόμυλοι και υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσουν τελείως. Ο ένας βρίσκεται δίπλα στον κεντρικό δρόμο και για αυτό χρειάζεται επιτήρηση, ενώ ο άλλος βρίσκεται σε ένα χωράφι, το οποίο έχει αποκλειστεί από την Πυροσβεστική, ώστε να μην πλησιάσει κανείς.

8

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.