Σε εξέλιξη ο Ραδιομαραθώνιος για την στήριξη του Γηροκομείου Ιεράπετρας – Πως μπορείτε να βοθήσετε

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 27 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Μια μεγάλη προσπάθεια για την στήριξη του Γηροκομείου της Ιεράπετρας έχει ξεκινήσει με τον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης να βρίσκεται σε εξέλιξη από όλα τα ενημερωτικά ραδιόφωνα της Ιεράπετρας.

Μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Φϊλων Τρίτης Ηλικίας για να καλυφθεί μέρος των καθημερινών αναγκών της δομής, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και με δυσκολία καλύπτει τα μηνιαία έξοδα του, είτε αυτά αφορούν τα καθημερινά αναλώσιμα, ενοίκια, είτε ασφαλιστικές εισφορές και μισθοδοσία.

Ένα Γηροκομείο που φιλοξενεί 72 ηλικιωμένους σε δύο κτίρια και απασχολεί 23 εργαζόμενους και περιμένει τη μετεγκατάστασή του στο νέο του χώρο στο ανακαινισμένο Ορφανουδάκειο.

Ο Σύλλογος Φίλων Τρίτης Ηλικίας σήμερα Πέμπτη, στην πλατεία της πόλης θα έχει ένα περίπτερο όπου θα δέχεται δωρεές, ενώ όποιος θέλει μπορεί να καταθέσει τη δωρεά που επιθυμεί σε όλες τις τράπεζες στο ΙΒΑΝ GR8801103550000035529612109.

Στην προσπάθεια αυτή έχει συμβάλλει ο Δήμος Ιεράπετρας με το ποσό των 5.000 ευρώ μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ από την πλευρά της Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας δόθηκε το ποσό των 1.000 ευρώ

Πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.