Σε εξέλιξη αυτοψία του κυβερνητικού κλιμακίου για τος καταστροφές παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης και αυτοδιοικητικών


0
(0)

Μετά την πρωινή σύσκεψη που έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης υπό τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη με το κυβερνητικό κλιμάκιο που βρίσκεται στην Κρήτη για τις ζημιές από τη θεομηνία, εξελίσσεται αυτοψία στις περιοχές που έχουν πληγεί.

Η αυτοψία ξεκίνησε από την περιοχή και τον οικισμό των Μαλίων και ακολούθησαν επισκέψεις στη Σταλίδα, την Ανάληψη και τις Γούβες Χερσονήσου.  Ακολουθεί επίσκεψη στο Δήμο Μυλοποτάμου της Π. Ε. Ρεθύμνου.

Σε δήλωσή του ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος αναφέρθηκε στις αποζημιώσεις που θα δοθούν από τους κυβερνητικούς φορείς και τα αρμόδια υπουργεία και σε συνεργασία με την Περιφέρει Κρήτης και τους Δήμους θα εξελιχθούν οι σχετικές διαδικασίες.

Στο κυβερνητικό κλιμάκιο μετέχουν επίσης ο Υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης. Από την πλευρά της Περιφέρειας στην αυτοψία συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο συντονιστής πολιτικής προστασίας  Μανόλης Παραβολιδάκης και υπηρεσιακοί παράγοντες των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας αλλά και του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.