Σε διαδικτυακή συνάντηση ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης με αντικείμενο τον δρόμο για την οικονομική και κοινωνική ανάκαμψη στην Ευρώπη μέσα από τις Περιφέρειες

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 18 Σεπτεμβρίου 2020 by manos (seo)-admin

Στη Θεματική Εκδήλωση με τίτλο «Η Ευρώπη των Περιφερειών: Ο Δρόμος για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάκαμψη», συμμετείχε διαδικτυακά ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος σε συνεργασία με την ΔΕΘ-HELEXPO, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών στο πλαίσιο του «Thessaloniki Helexpo Forum».

Στην εκδήλωση κεντρικοί ομιλητές ήταν η Ευρωπαία Επίτροπος Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων Ελίζα Φερέϊρα, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γιουνούς Ομαρζί, ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Γαλλίας Ρενώ Μουσελιέρ, ο πρωθυπουργός της βόρειας Ρηνανίας – Βετσφαλίας Αρμιν Λασετ και από την Ελλάδα ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.