Σεμινάριο επιμόρφωσης καθαριστριών στο Δήμο Ιεράπετρας για τις ανάγκες αντιμετώπισης του Covid-19


0
(0)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Δήμο Ιεράπετρας στις 10 Σεπτεμβρίου 2020,  επιμορφωτικό σεμινάριο για  τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων και τις καθαρίστριες εσωτερικών χώρων με θέμα «Οδηγίες καθαρισμού, απολύμανσης και περιορισμού της διασποράς του Covid-19». Στις εργαζόμενες δόθηκαν οδηγίες με βάση τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα για τις διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης χώρων, επιφανειών και αντικειμένων σε καθημερινή βάση, καθώς  και στην περίπτωση ύπαρξης θετικού  περιστατικού Covid-19 στο χώρο του σχολείου.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας, από την Επισκέπτρια Υγείας κ Χαλκιαδάκη Χρυσούλα και την Επόπτρια Δημόσιας Υγείας κ Κιουρανάκη Σταυρούλα.

<< Πρωταχρικό μέλημα μας,η διασφάλιση  της υγείας των παιδιών,εκπαιδευτικών αλλά και των εργαζομένων γι αυτό και καθημερινά προβαίνουμε σε όλες εκείνες τις ενέργειες για τη πρόληψη και βελτίωση των συνθηκών υγείας όλων.

Είμαστε σε εγρήγορση,μένουμε ασφαλείς>>

Η Αντιδήμαρχος
Χατζημαρκάκη Χρυσούλα

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *