Ρυμουλκό «Andreas»: Σε απίθανη κρύπτη έκρυβαν 6.5 τόνου κάνναβης


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 15 Ιανουαρίου 2019 by energinews (admin)

Κάτω από πλακάκι στο διάδρομο του πλοίου, που έχει αγκυροβολήσει στην Αγία Γαλήνη, βρέθηκε νέα τεράστια ποσότητα ναρκωτικών

Νέα μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντοπίστηκε μετά από τεράστια επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος στο ρυμουλκό «Αndreas» που είχε εντοπιστεί και κατασχεθεί το Δεκέμβριο του 2017 νότια της Κρήτης με 6 τόνους και 177 κιλά κατεργασμένη κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.

Στο συγκεκριμένο ρυμουλκό όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πρώτης φάσης της καταγραφής της κατασχεθείσας ποσότητας η δικογραφία έκλεισε, ενώ τα 6 μέλη του πληρώματος, όλοι Σύροι υπήκοοι, κρίθηκαν προφυλακιστέοι με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα Πειραιά.

Ωστόσο οι υποψίες των λιμενικών ότι στο συγκεκριμένο ρυμουλκό κάτι δεν πήγαινε καλά με τα χαρτιά του αλλά και με τις δεξαμενές του οδήγησε σε νέα ενδελεχή έρευνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρυμουλκό επρόκειτο να βγει σε πλειστηριασμό από το ΟΔΔΥ και να μεταφερθεί σε λιμάνι της Βρετανίας προκειμένου να καταλήξει σε εταιρεία βρετανικών συμφερόντων.

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος ταξίδεψε ξανά από την Αθήνα στη Κρήτη και κατά τη διάρκεια έρευνας βρέθηκε κάτω από πλακάκι σε ένα στενό διάδρομο μια ανθρωποθυρίδα. Όταν την άνοιξαν οι λιμενικοί διαπίστωσαν πως έκρυβε άλλους 6.5 τόνους κάνναβης σε μορφή σοκολάτας αλλά και τα χάπια captagon 258.000 δισκία.

πηγη:www.neakriti.gr

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.