Ραντεβού με… σειρά προτεραιότητας στα κομμωτήρια

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 23 Απριλίου 2020 by energinews (admin)

Ήδη έχουν πάρει «φωτιά» τα ραντεβού στα κομμωτήρια

Από τις 14 Μαρτίου παραμένουν κλειστά τα κομμωτήρια και πολλοί είναι εκείνοι που ήδη παίρνουν τηλέφωνα, προκειμένου να κλείσουν πρώτοι ραντεβού, αφού, σε πολλά κομμωτήρια της χώρας θα… τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρ’ όλο που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, τα περισσότερα κομμωτήρια προνοούν για σειρά προτεραιότητας για τους πελάτες τους, με τα ραντεβού να έχουν ήδη κλείσει για τις πρώτες 10 ημέρες και με πιθανότερη έναρξη τη Δευτέρα 4 Μαΐου.

Σύμφωνα με κομμωτήριο της Αττικής, τα περισσότερα αιτήματα αφορούν, όπως είναι φυσικό, βαφές μαλλιών και κυρίως δύσκολες «διπλές» εργασίες, όπως βαφή με ανταύγειες ή διαφάνειες, αλλά και αντρικά κουρέματα. Κυρίαρχο μέλημα, βέβαια, όπως μας λένε, παραμένουν τα μέτρα ασφαλείας τόσο για την προστασία των πελατών τους όσο και για τους ίδιους τους εργαζομένους. Εξ ου και περιμένουν τις κυβερνητικές αποφάσεις ώστε να λάβουν σαφείς οδηγίες.

Είναι δεδομένο πως θα είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας τόσο από το προσωπικό όσο και από τους πελάτες, η ύπαρξη αντισηπτικών στο χώρο και κυρίως η συνύπαρξη συγκεκριμένου αριθμού πελατών εντός του καταστήματος που θα οριστεί από την επιστημονική ομάδα του ΕΟΔΥ. Θεωρείται βέβαιο, επίσης, ότι θα πρέπει να υπάρξει και η αντίστοιχη πρόβλεψη στο 13033 με τη δημιουργία νέου κωδικού μετάβασης με προορισμό… την ομορφιά.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως σε πρόσφατη έρευνα της MRB η πρώτη από τις επιλογές για το τι θέλει να κάνει ο κόσμος μόλις αρθούν τα μέτρα ήταν η επίσκεψη στο κομμωτήριο (ποσοστό 35%) και ακολουθούσαν τα ταξίδια (28%) και οι αγορές ένδυσης και υπόδυσης (20%).

Πηγή: eleftherostypos.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.