Ρίγη συγκίνησης από τον Ανωγειανό πηδηχτό στο Σύνταγμα


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 21 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Εντυπωσιάζουν μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Στη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής», ένα ακόμα βίντεο αποτύπωσε τι σημαίνει για τα Ανώγεια της λεβεντίας ο συγκεκριμένος χορός που ταξιδεύει την Κρήτη όπου υπάρχουν Έλληνες

Ανατρίχιασαν το κέντρο της πρωτεύουσας όταν οι Ανωγειανοί του Πολιτιστικού Συλλόγου χόρεψαν το μοναδικό πυρρίχιο χορό τους κάνοντας τους περαστικούς να πάρουν μια ουσιαστική γεύση από την κρητική λεβεντιά τους.

Όπως τόνισαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου των Ανωγείων που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» με τον Μάνο Δασκαλάκη αυτή ήταν μια από τις πιο δυνατές στιγμές τους κάνοντας τα φλας Ελλήνων, αλλά και ξένων, να πάρουν φωτιά.

Για τους Ανωγειανούς, ο πυρρίχιος χορός μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ήταν μια σπουδαία κίνησης με έντονους συμβολισμούς, μάλιστα όπως αποκάλυψαν και για τους ίδιους όσο ήταν σε εξέλιξη η όλη διαδικασία, η συγκίνηση ήταν τεράστια.

Στη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής», ένα ακόμα βίντεο αποτύπωσε τι σημαίνει για τα Ανώγεια της λεβεντίας ο συγκεκριμένος χορός που ταξιδεύει την Κρήτη όπου υπάρχουν Έλληνες.

Στην πλατεία Συντάγματος οι Ανωγειανοί έπιασαν τα χέρια και χόρεψαν Πυρρίχιο Ανωγειανό Πηδηχτό για να τιμήσουν όλους τους νεκρούς Έλληνες αγωνιστές. Τον ίδιο χορό παρουσίασαν μπροστά και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

πηγη:www.neakriti.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.