Π. Ιερωνυμάκης: Ανάγκη να οργανωθεί ξανά ο αγροτικός κόσμος της Κρήτης σε συλλόγους

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 10 Μαρτίου 2020 by energinews (admin)

Νέος πρόεδρος για δεύτερη φορά είναι πλέον ο Πρίαμος Ιερωνυμάκης στην Οργάνωση Αμπελουργών και Ελαιοκαλλιεργητών Κρήτης μετά τις εκλογές της περασμένης Κυριακής και τη συγκρότηση σε σώμα του ΔΣ.

Ο κ. Ιερωνυμάκης μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι για το έργο της Οργάνωσης μέσα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο ιδιαίτερα στο κομμάτι της ελαιοπαραγωγής όπου η καταστροφή από τη μια άκρη της Κρήτης ως την άλλη είναι τεράστια και η προσπάθεια διεκδίκησης αποζημιώσεων αλλά και διορθωτικών κινήσεων για την επόμενη χρονιά σε εξέλιξη.

Η απόφαση για σύνταξη φακέλου, από ειδική επιτροπή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ήταν μια κίνηση σωστή, τόνισε ο κ. Ιερωνυμάκης, αφού μόνο με κατάλληλη τεκμηρίωση μπορεί να διεκδικηθεί το οτιδήποτε, όμως θα έπρεπε παράληλλα να έχουν εφαρμοστεί και κάποια έκτακτα μέτρα ώστε να μειωθούν οι επιπτώσεις της φετινής κρίσης.

Παράλληλα ανέφερε πως η Γερμανία έχει παίξει αρνητικό ρόλο στη φετινή κατάσταση αφού συνέβαλε εισαγωγή αδασμολόγητων ποσοτήτων ελαιολάδου από την Τυνησία, ήταν μια απόφαση που επίσης συνέβαλε στο πρόβλημα των τιμών του ελαιολάδου.

Ο κ. Ιερωνυμάκης τόνισε πως στην Κρήτη πλέον υπάρχει τεράστια ανάγκη για οργάνωση του αγροτικού κόσμου μέσα σε αγροτικούς συλλόγους σε κάθε περιοχής, αφού με ελάχιστες εξαιρέσεις οι περισσότεροι σύλλογοι έχουν εγκαταλειφθεί κάτι που έχει πολύ μεγάλες αρνητικές συνέπειες.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.