Πώς να ξεπεράσεις το άγχος του πρώτου ραντεβού

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 15 Φεβρουαρίου 2020 by energinews (admin)

Τέσσερις συμβουλές που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση

Ελάχιστες από εμάς βρήκαν τον άντρα της ζωής τους χωρίς πρώτα να έχουν «απορριφθεί» από κακά πρώτα ραντεβού. Οπότε το να δοκιμάζεις και να ξαναδοκιμάζεις σε αυτή τη ζωή δεν έχει τελειωμό. Για αυτό, ακολούθησε τις παρακάτω «συμβουλές» για να αποβάλεις το άγχος και να το απολαύσεις.

1)Να θυμάσαι ότι και ο άλλος έχει άγχος

Ίσως, μάλιστα, το άγχος να τον καταβάλει περισσότερο από σένα. Οι άντρες που είσαι εσωστρεφείς και δεν μιλάνε πολύ μεταξύ τους, πραγματικά υποφέρουν αθόρυβα.

2)Πίστεψε ότι βγαίνεις μαζί του για… πλάκα

Και δεν εννοούμε να τον πάρεις στο «ψιλό» ή να μην δώσεις στη στιγμή την αξία που της αρμόζει. Αν αρχίζεις να σκέφτεσαι αν θα είναι καλός πατέρας, αν θα καταφέρετε να βγείτε οικονομικά με τον μισθό του, αν κάνει καλό σεξ και αν θα αρέσει στη μαμά σου, αυτό θα σε τρελάνει.

Βγάλε από το μυαλό σου ότι είναι ο υποψήφιος… γαμπρός.

3)Απομυθοποίησε την κατάσταση

Σύμφωνα με έρευνες και τους ψυχολόγους ο κεραυνοβόλος έρωτας κρατάει από ένα μήνα μέχρι ένα χρόνο. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνεις μακροσκελή σενάρια και να βάζεις τον εαυτό σου σε πίεση. Χαλάρωσε και ζήστο!

4)Προσπάθησε να μην δείξεις το άγχος σου

Αν παρόλα αυτά δεν μπορέσεις να αποβάλεις το άγχος σου, θα ήταν καλό να μην το δείξεις. Να θυμάσαι ότι το πρώτο ραντεβού είναι σαν μια συνέντευξη για δουλειά, όλοι έχουμε άγχος.

Ωστόσο, το πώς θα το «πουλήσεις» παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν καταφέρεις να υποδυθείς ότι «βεβαίως και με ενδιαφέρει η εταιρία και η εργασία αυτή, αλλά η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά μου για το αντικείμενο, δεν επιτρέπουν στο άγχος μου να υπερισχύσει», η εικόνα σου μαρτυρά μια ήρεμη και ώριμη αντιμετώπιση μιας στρεσογόνας κατάστασης.

Αν έτσι ήρεμη και cool πας και στο ραντεβού με το καινούργιο σου φλερτ, πίστεψέ με όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Πηγή: allyou.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.