Πως παγίδευσαν μαθήτρια από την Κρήτη με ροζ φωτογραφία


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 19 Δεκεμβρίου 2018 by energinews (admin)

Σοκ στην «Ώρα Αιχμής»

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μια νεαρή μαθήτρια σε σχολείο της ενδοχώρας του Ηρακλείου όταν διαπίστωσε ότι μια γυμνόστηθη φωτογραφία της ήταν σε ψεύτικο προφίλ στα social media.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV, η νεαρή κοπέλα πείστηκε να στείλει τη φωτογραφία σε νεαρό αγόρι με το οποίο σχετίζονταν το καλοκαίρι σε περιοχή της ενδοχώρας του νησιού.

Μάλιστα η υπόθεση είχε «βγει» στα φώτα της δημοσιότητας και είχε σοκάρει την μικρή κοινωνία στην ενδοχώρα της Κρήτης.

Ο νεαρός έστειλε την φωτογραφία σε φίλους του στην Κρήτη ενώ η επίμαχη φωτογραφία βρέθηκε και στα χέρια και μιας νεαρής κοπέλας από την περιοχή που για λόγους αντιζηλίας έφτιαξε το ψεύτικο προφίλ με την γυμνόστηθη φωτογραφία της ανήλικης Κρητικοπούλας και άρχισε να κάνει αιτήματα φιλίας στον ευρύτερο κύκλο της.

Η παθούσα Κρητικοπούλα βίωσε ένα απίστευτο εφιάλτη διαδικτυακής διαπόμπευσης με την αστυνομία όμως της Κρήτης να λειτουργεί αστραπιαία και να φτάνει στην εξιχνίαση της υπόθεσης με θύμα το μικρό κορίτσι από την Κρήτη.

Μάλιστα στην διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» ειδικοί αναφέρθηκαν στις διαστάσεις που λαμβάνει πλέον στην χώρα μας ο διαδικτυακός εκφοβισμός με το περιστατικό αυτό να είναι ένα από τα δεκάδες που καταγράφονται στην χώρας μας κάνοντας νέα παιδιά να βιώνουν ένα πραγματικό εφιάλτη.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Ώρα Αιχμής»:

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.