Πως ένας 26χρονος βοήθησε να πιαστούν οι δύο πορτοφολάδες στην Ιεράπετρα


0
(0)

Μια κλοπή που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην Ιεράπετρα, συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, όταν δύο νεαροί λήστεψαν μια 71χρονη παίρνοντας της το πορτοφόλι το οποίο είχε μέσα 265 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Για το περιστατικό εκδόθηκε ανακοίνωση από την Αστυνομία, όμως υπήρχαν και άλλες λεπτομέρειες που αξίζουν να αναφερθούν.

Η ληστεία αυτή έγινε κοντά στο παραλιακό γυμναστήριο με τους δύο Βούλγαρους 19 και 26 ετών να παίρνουν το πορτοφόλι και να φεύγουν γρήγορα από το σημείο. Η 71χρονη ζήτησε βοήθεια και από το σημείο πέρναγε με τη μηχανή του ένας 26χρονος εργαζόμενος σε επιχείρηση της περιοχής, ο οποίος αμέσως ξεκίνησε να ψάχνει τους δράστες έχοντας μια εικόνα για τα χαρακτηριστικά τους.

Κάνοντας βόλτες με τη μηχανή του στα γύρω στενά, εντόπισε τον ένα από τους δύο, στην πίσω πλευρά του γυμναστηρίου προς το 3ο Γυμνάσιο, και κατάφερε να τον σταματήσει. Στη συνέχεια κάλεσε το ΑΤ Ιεράπετρας, όπου μετά από λίγη ώρα άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας, και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης έφτασαν στο σημείο, πέρασαν χειροπέδες στον δράστη και συνέχισαν να ψάχνει και τον δεύτερο. Λίγο αργότερα κατάφεραν να τον βρουν, ενώ μαζί με τους δύο δράστες βρέθηκε πάνω τους και το πορτοφόλι, τα χρήματα και όλα τα έγγραφα της 71χρονης.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.