Πυροσβεστικό Σώμα: Οι νέοι Διοικητές της Κρήτης


0
(0)

Αποστρατεύεται ο Νίκος Λαγουδάκης

Αλλάζει ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, μετά την αποστράτευση του κ. Νίκου Λαγουδάκη, τη θέση του οποίου αναλάμβάνει ο Δημοσθένης Μπουντουράκης.

Ειδικότερα, μετά τη συνεδρίαση του Πρωτοβάθμιου Ανώτατου Συμβουλίου, όσο και το Ανώτερου Συμβουλίου, καθώς και το Συμβουλίου Μεταθέσεων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, αποφασίστηκε η «αποστρατεία του Διοικητή των Πυροσβεστών Υπηρεσιών Κρήτης Αρχιπύραρχου κ. Νικολάου Λαγουδάκη».

Ενώ, προήχθη στο βαθμό του Αρχιπυράρχου ο μέχρι πρότινος διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων, Πύραρχος κ. Δημοσθένης Μπουντουράκης, που τοποθετείται διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης.

Αναλυτικά, οι νέοι Διοικητές:

Πηγη:www.neakriti.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *