Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Ιεράπετρας


0
(0)

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας χρειάστηκε για την κατάσβεση μιας πυρκαγιάς που ξέσπασε περίπου λίγο πριν τις 10 το βράδυ σε διαμέρισμα στο κέντρο της Ιεράπετρας.

Όπως αναφέρει στο Ράδιο Λασίθι ο διοικητής της ΠΥ Ιεράπετρας κ. Καλλιοντζής για το περιστατικό χρειάστηκε η συμβολή δύο οχημάτων της Πυροσβεστικής ενώ η πυρκαγιά και με τη βοήθεια των ενοίκων δεν πήρε μεγάλη έκταση και τελικά έσβησε χωρίς να πάρει μεγάλη έκταση μέσα στο σπίτι και χωρίς να κινδυνεύσει κανείς.

Τα αίτια της πυρκαγιάς προς το παρόν παραμένουν άγνωστα και γίνεται προανάκιση από το αρμόδιο τμήμα της ΠΥ Ιεράπετρας.

Ο κ. Καλλιοντζής πέρα από το συγκεκριμένο περιστατικό αναφέρθηκε επίσης και στη γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει φέτος η περιοχή, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους πολίτες που έχουν διατηρήσει μια καλή και υπεύθυνη στάση φέτος και δεν έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα αυτοσχέδιων υπαίθριων πυρκαγιών, τα οποία συχνά οδηγούν σε μεγαλύτερες ανεξέλεγκτες πυρκαγιές. Φέτος όπως λέει η Υπηρεσία είναι περισσότερο ενισχυμένη με προσωπικό και γίνονται περισσότεροι έλεγχοι, ενώ και τα πρόστιμα πλέον για τέτοιου είδους παραβάσεις βεβαιώνονται άμεσα όταν εντοπιστούν τα περιστατικά.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr