Πρόσκληση σε εθελοντές από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας για αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών ρύπανσης

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 11 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Σύμφωνα με το «Εθνικό Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης για την αντιμετώπιση περιστατικών ρύπανσης από πετρέλαιο και άλλες επιβλαβείς ουσίες (ΠΔ. 11/02 (Α’ Ο6)), στα τοπικά σχέδια έκτακτης ανάγκης (LOCAL CONTINGENCY PLAN-LC.P.) των κατά τόπους Λιμενικών Αρχών περιλαμβάνεται παράρτημα με πινάκα που περιέχει στοιχεία ιδιωτών που μπορούν να συνδράμουν εθελοντικά σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης αναφορικά με περιστατικά ρύπανσης της θάλασσας.

Κατόπιν τούτου και στα πλαίσια της αποτελεσματικότερης αντιμετώπισης περιστατικών ρύπανσης στην θαλάσσια περιοχή δικαιοδοσίας της Λιμενικής Αρχής Ιεράπετρας, η Υπηρεσία απευθύνει πρόσκληση σε όσους ιδιώτες πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν εθελοντικά σε έκτακτα περιστατικά ρύπανσης της θάλασσας.

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές που επιθυμούν να ενταχθούν στο Τοπικό Σχέδιο Αντιμετώπισης Ρύπανσης (CCP) του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία μας στα τηλέφωνα (28420) 22294-89996 και στο email ierapetra@hcg.gr προκειμένου να μας δηλώσουν τα στοιχεία τους.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.