Πρόσκληση σε εθελοντές από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας για αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών ρύπανσης


0
(0)

Σύμφωνα με το «Εθνικό Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης για την αντιμετώπιση περιστατικών ρύπανσης από πετρέλαιο και άλλες επιβλαβείς ουσίες (ΠΔ. 11/02 (Α’ Ο6)), στα τοπικά σχέδια έκτακτης ανάγκης (LOCAL CONTINGENCY PLAN-LC.P.) των κατά τόπους Λιμενικών Αρχών περιλαμβάνεται παράρτημα με πινάκα που περιέχει στοιχεία ιδιωτών που μπορούν να συνδράμουν εθελοντικά σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης αναφορικά με περιστατικά ρύπανσης της θάλασσας.

Κατόπιν τούτου και στα πλαίσια της αποτελεσματικότερης αντιμετώπισης περιστατικών ρύπανσης στην θαλάσσια περιοχή δικαιοδοσίας της Λιμενικής Αρχής Ιεράπετρας, η Υπηρεσία απευθύνει πρόσκληση σε όσους ιδιώτες πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν εθελοντικά σε έκτακτα περιστατικά ρύπανσης της θάλασσας.

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές που επιθυμούν να ενταχθούν στο Τοπικό Σχέδιο Αντιμετώπισης Ρύπανσης (CCP) του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία μας στα τηλέφωνα (28420) 22294-89996 και στο email ierapetra@hcg.gr προκειμένου να μας δηλώσουν τα στοιχεία τους.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *