Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής στις 20-2-2019


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 19 Φεβρουαρίου 2019 by energinews (admin)

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην μικρή αίθουσα (δίπλα στο γραφείο Δημάρχου) στον 3ο όροφο , την 20η του μηνός Φεβρουαρίου έτους 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.00 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87).

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Θεοδόσιος Καλαντζάκης

 

Συνημμένα:
Πίνακας θεμάτων ημερήσιας διάταξης
Θέμα 1ο:΄Εγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων της δημοπρασίας για την Προμήθεια Καυσίμων του Δήμου και των ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤ.Α, Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης & Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης”
Εισηγητής Μαρία Πετράκη- Χρύσα Χατζημαρκάκη

Θέμα 2ο: Καθορισμός των όρων της δημοπρασίας για την παραχώρηση προς τρίτους του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έναντι ανταλλάγματος,
Εισηγητής: Μαρίνα Φανουράκη- Χρύσα Χατζημαρκάκη
Θέμα 3ο: ΄Εγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού διαμερίσματος στην Αθήνα επί της οδού Βίκτωρος Ουγκώ 6-8.

Εισηγητής: Μαρίνα Φανουράκη- Χρύσα Χατζημαρκάκη
Θέμα 4ο: Αποδοχή χρηματοδότησης για τη « Βελτίωση βατότητας εντός οικισμού ΄Ανω Σύμης Δήμου Ιεράπετρας» ποσού 60.000,00€και τροποποίηση προυπολογισμού-τεχνικού προγράμματος 2019
Εισηγητής:Μαρίνα Φανουράκη-Χρύσα Χατζημαρκάκη
Θέμα 5ο:Αποδοχή χρηματοδότησης για τη « Βελτίωση πρόσβασης στο Σελάκανο » ποσού 225.060,00€ και τροποποίηση προυπολογισμού-τεχνικού προγράμματος έτους 2019.
Εισηγητής:Μαρίνα Φανουράκη-Χρύσα Χατζημαρκάκη
Θέμα 6ο: Αποδοχή χρηματοδότησης για τη « Βελτίωση δημοτικού γηπέδου Κοτσιφιανής » ποσού 200.000,00€ και τροποποίηση προυπολογισμού-τεχνικού προγράμματος έτους 2019.
Εισηγητής:Μαρίνα Φανουράκη-Χρύσα Χατζημαρκάκη
Θέμα 7ο:Τροποποίηση Προυπολογισμού οικ. Έτους 2019.
Εισηγητής:Μαρίνα Φανουράκη-Χρύσα Χατζημαρκάκη
Θέμα 8ο:Καθορισμός των όρων της δημοπρασίας για την «Εκπόνηση μελετών για τη Χωροθέτηση Καταδυτικού Πάρκου στο Δήμο Ιεράπετρας».
Εισηγητής Μάνος Λουτσέτης
Θέμα 9ο: Συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμών έτους 2019 για έργα με προυπολογισμό μέχρι του ποσού των 60.000,00€
Εισηγητής Μάνος Λουτσέτης
Θέμα 10ο:΄Εγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων της δημοπρασίας για την «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Ιεράπετρας».
Εισηγητής :Μαρία Βασαρμιδάκη- Μάνος Λουτσέτης

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.