ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ


Reading time: 5 Minutes

Τελευταία ενημέρωση 31 Δεκεμβρίου 2022 by manos (ceo)-admin

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Ήπειρο και την Κρήτη άκουσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη ο κ. Ανδρουλάκης υποδέχτηκε μέλη της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, που χόρεψαν παραδοσιακούς σκοπούς και δώρισαν στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ένα ηπειρώτικο σκόπι.

«Εύχομαι το 2023 να φέρει θετικές αλλαγές για τον τόπο και την ανθρωπότητα. Την προηγούμενη χρονιά, δυστυχώς, ζήσαμε έναν πόλεμο στην καρδιά της Ευρώπης με χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες, αλλά και μια νέα οικονομική κρίση. Οφείλουμε αυτές τις στιγμές να επιδεικνύουμε το μέγιστο βαθμό αλληλεγγύης και συνέπειας. Το πολιτικό σύστημα να αποδείξει με τις πράξεις του ότι αγωνίζεται για το δημόσιο συμφέρον, για το εθνικό συμφέρον με ρεαλισμό. Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει αλλαγές και εμείς να έχουμε τη δύναμη να τις υπηρετήσουμε για το καλό του τόπου» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη τη μεγάλη και ο ήλιος ολοπράσινος να ανατείλει πάλι. Μάχη σκληρή θα δώσουμε νέοι, μικροί, μεγάλοι, να φέρουμε την αλλαγή στην Ελλάδα πάλι» ήταν η μαντινάδα, που αφιέρωσε στον Νίκο Ανδρουλάκη ο Σύλλογος Κρητών Πετρούπολης.

Κέρδισαν τις εντυπώσεις τα μικρά κρητικόπουλα χορεύοντας χανιώτικο συρτό και μαλεβιζιώτη


ΠΑΝ. ΔΟΥΔΩΝΗΣ: O ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Στη διάρκεια συνέντευξης στον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής, σχολίασε την κυβερνητική επιχειρηματολογία περί δήθεν υπόγειων διαδρομών με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Αυτό το θέμα το έχουμε λήξει. Είναι μία φήμη την οποία διακινεί η κυβέρνηση, γιατί την ευνοεί να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ το σκιάχτρο, που περιφέρει, μήπως και πάρει καμιά ψήφο η Νέα Δημοκρατία. Εμείς έχουμε ένα εκτενές πρόγραμμα και συγκεκριμένες προτεραιότητες τις οποίες θα θέσουμε στον δημόσιο διάλογο. Η συζήτηση περί ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώνει, διότι εκπορεύεται από τη Νέα Δημοκρατία, που είναι ο χορηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίστοιχα, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο χορηγός της ΝΔ» ανέφερε.
Ο κ. Δουδωνής ανακοίνωσε ότι ανήμερα των Θεοφανείων ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα μεταβεί προσκεκλημένος του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Φανάρι.«Έχουμε αυτή την επίσκεψη υψηλού συμβολισμού του Προέδρου μας γιατί θέλουμε να υπογραμμίσουμε την στήριξη μας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στο έργο του και βέβαια την υπευθυνότητα με την οποία υπηρετούμε τα εθνικά μας θέματα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δουδωνής.
Ως προς την τουρκική απειλή πολέμου εφόσον η Ελλάδα ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και επεκτείνει τα χωρικά ύδατα στα 12 ν.μ. νότια της Κρήτης, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος υπογράμμισε την κλιμάκωση της εν λόγω πρόκλησης καθώς « ως τώρα το δόγμα της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής ήταν το casus belli για τα 12 ν.μ. στο Αιγαίο. Νότια και δυτικά της Κρήτης δεν είναι Αιγαίο, άρα δεν καλυπτόταν από το casus belli της Τουρκίας», συμπληρώνοντας πως αντί για διαρροές που έδωσαν στην Τουρκία χρόνο να αντιδράσει, η κυβέρνηση θα έπρεπε να συνεννοηθεί με τα πολιτικά κόμματα για το θέμα.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Την περασμένη χρονιά ο πόλεμος επέστρεψε ξανά στην Ευρώπη με την παράνομη εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία αφήνοντας πίσω χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες.

Την ίδια στιγμή, ο αναθεωρητισμός ενισχύεται και στη γειτονιά μας, όπως αποδεικνύουν οι συνεχείς παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου από την πλευρά της Τουρκίας. Γι’ αυτό οφείλουμε με ομοψυχία και αποφασιστικότητα να υπερασπιζόμαστε διαχρονικά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

H χώρα μας από το 2010 βιώνει ένα συνεχές κρίσεων.

Οι ανισότητες αυξήθηκαν ενώ σχεδόν μισό εκατομμύριο νέοι άνθρωποι αναζήτησαν στο εξωτερικό μια καλύτερη ζωή.

Η μόνη ρεαλιστική και αναγκαία πολιτική επιλογή είναι η στήριξη της κοινωνίας με τολμηρές αποφάσεις, που θα κατανέμουν με δικαιότερο τρόπο τα βάρη της κρίσης και με ολοκληρωμένες πολιτικές να διασφαλίζεται ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης και προοπτική για όλους τους Έλληνες.

Έχουμε χρέος να αντιστρέψουμε αυτό το αρνητικό σπιράλ, το οποίο υποθηκεύει το μέλλον της χώρας.

Γι’ αυτό χρειαζόμαστε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, το οποίο θα δημιουργεί πολλές και καλές θέσεις εργασίας, και θα θέτει τις βάσεις για μία ανθεκτική οικονομία και μια δίκαιη κοινωνία.

Η πατρίδα μας πληρώνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια ακριβά τον λαϊκισμό και τον ελιτισμό. Τον διχασμό και την τοξικότητα.

Έχει έρθει η ώρα να ξεπεράσουμε αυτούς, που δεν ξέρουν να χτίζουν γέφυρες αλλά μόνο να γκρεμίζουν, για να ανατείλει μια εποχή γόνιμου πολιτικού διαλόγου, που θα απαντά στα πραγματικά κοινωνικά ζητήματα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και όχι στις κάλπες . Που θα υπηρετεί τη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, τη λογοδοσία, την ανεξαρτησία των θεσμών, την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική αξιοπρέπεια.

Στην αυγή του 2023 είμαστε αποφασισμένοι να αναγεννήσουμε τις ελπίδες της νέας γενιάς για ένα καλύτερο, πιο δίκαιο και πιο δημιουργικό μέλλον.

Να έρθουμε σε πλήρη ρήξη με πελατειακές νοοτροπίες και συμπεριφορές, που οδηγούν στη στασιμότητα και στην παρακμή και να αναδείξουμε ένα νέο πολιτικό ήθος και αξίες, που οικοδομούν μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό.

Εύχομαι η νέα χρόνια να φέρει υγεία και ευημερία σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Θ. ΧΕΙΜΑΡΑ

Μετά την περίπτωση του βουλευτή Ανδρέα Πάτση, και αυτή του Θέμη Χειμάρα έρχεται να αποκαλύψει την πραγματική «αριστεία» της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που αντιλαμβάνεται την εξουσία ως μέσο εξυπηρέτησης των ημετέρων εις βάρος του ελληνικού λαού.

Η δικαιολογία του κ. Χειμάρα πως «δεν γνώριζε» ότι ασκούσε τη δραστηριότητά του κατά παράβαση του συνταγματικού ασυμβιβάστου και των νόμων προκαλεί μόνο θυμηδία.

 

3

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.