Πρωτοβουλία για σύνδεση της Ιεράπετρας με το λιμάνι της Αλεξάνδρειας για μεταφορά αγροτικών προϊόντων


0
(0)

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου, κ. Γιάννη Γαϊτάνη, και τον πρόεδρο της επιτροπής αγροτικών θεμάτων και εντεταλμένο σύμβουλο αγροτικών θεμάτων του Δήμου Ιεράπετρας, κ. Νεκτάριο Παπαδάκη.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις αποφάσεις των πρόσφατων συνεδριάσεων του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου και της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων και συζήτησε με τους προέδρους για τα προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες του Δήμου Ιεράπετρας σχετικά με τη διάθεση των προϊόντων, τη φορολογία, τις τιμές, το κόστος καλλιέργειας των αγροτικών προϊόντων, την προσπάθεια που κάνει ο ενιαίος αγροτικός σύλλογος για τη βελτίωση του τρόπου δημοπράτησης των προϊόντων κ.α.

Επιπλέον συζητήθηκε το θέμα της αερομεταφοράς των προϊόντων του Δήμου Ιεράπετρας από το νέο αεροδρόμιο του Καστελίου καθώς και η εμπορική διασύνδεση της Ιεράπετρας με το λιμάνι της Αλεξάνδρειας για διάθεση των προϊόντων σε νέες αγορές, θέμα για το οποίο ο Δήμαρχος έχει ήδη ενημερώσει τα αρμόδια υπουργεία.

Ο κ. Καλαντζάκης εξέφρασε για ακόμα μία φορά τη στήριξή του στους αγρότες του Δήμου Ιεράπετρας και τόνισε: «Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βορίδη θα συνεχιστεί και με το νέο Υπουργό κ. Λιβανό με τον οποίο θα συναντηθούμε σύντομα προκειμένου να τον ενημερώσουμε λεπτομερώς για τις ανάγκες των αγροτών του Δήμου Ιεράπετρας και για τα χρόνια αιτήματά τους που απαιτούν άμεση εξεύρεση λύσεων.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *