ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 24 Οκτωβρίου 2019 by energinews (admin)

Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η αρχαιολογική συλλογή Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης ώστε να παρακολουθήσει την πορεία των εργασιών που πραγματοποιούνται στο χώρο.

Συγκεκριμένα το έργο αφορά σε εκτεταμένες εργασίες επισκευής, συντήρησης, αντικατάστασης κουφωμάτων, μετατόπισης εκθεμάτων και τοποθέτησης εξωτερικού φωτισμού. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 121.500€.

Όπως τόνισε ο κ. Καλαντζάκης:

«Ακόμα ένα έργο αρχαιολογικού ενδιαφέροντος προχωράει στον Δήμο Ιεράπετρας. Μετά την ολοκλήρωση του περιβάλλοντα χώρου του Καλέ και τις εργασίες στο σπίτι του Ναπολέοντα υλοποιούνται και οι τελευταίες προβλεπόμενες παρεμβάσεις στο κτίριο της αρχαιολογικής συλλογής.

Συνεχίζουμε εντατικά τις εργασίες με επίβλεψη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Ιεράπετρας και σε απόλυτη συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου και την προϊσταμένη κα. Χρύσα Σοφιανού στοχεύουμε μέχρι το τέλος του έτους να παραδώσουμε το έργο στους δημότες.

Οι σπουδαίοι θησαυροί που εκτίθενται στο χώρο θα αναδεικνύονται πλέον όπως τους αρμόζει και ο επισκέπτης θα είναι σε θέση να απολαύσει μία αναβαθμισμένη εμπειρία περιήγησης.»

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.