Προχωρά το Open Mall στην Ιεράπετρα – Υπεγράφη η Σύμβαση για τον Σύμβουλο Τεχνικής Υποστήριξης


0
(0)

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και της Εταιρείας «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ε.Π.Ε.», νομίμως εκπροσωπούμενη από τον κ. Αθανάσιο Περισυνάκη, παρουσία του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Ευάγγελου Μπινιχάκη, η σύμβαση για την παροχή διοικητικής, τεχνικής στήριξης και συνδρομής στις υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας για την υλοποίηση της πράξης «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Ιεράπετρας» στην οποία ο Δήμος είναι δικαιούχος, σύμφωνα με απόφαση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.

Ο Δήμαρχος, στη συνέχεια, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Υπογράψαμε, σήμερα, την εκτέλεση της σύμβασης για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου στην Ιεράπετρα, ενός μεγαλεπήβολου έργου που αναμένεται να λειτουργεί ως σημείο αναφοράς για ντόπιους και επισκέπτες και θα περιλαμβάνει στοχευμένες παρεμβάσεις ανάπλασης, προμήθειες, εγκατάσταση συστημάτων «έξυπνης πόλης» κ.α. δίνοντας ώθηση στην ντόπια επιχειρηματικότητα.

Συζητήσαμε, επίσης, με τον κ. Μπινιχάκη και τον ανάδοχο της υπηρεσίας επιμέρους λεπτομέρειες για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου που σύντομα θα δημοπρατηθεί και θα αλλάξει ριζικά την εικόνα του εμπορικού κέντρου της Ιεράπετρας».

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr