Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης


0
(0)

Είδη πρώτης ανάγκης, που προορίζονται σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου, και σε κοινωνικές Υπηρεσίες των Νομών, παραδόθηκαν από αντιπροσωπείες Υπηρεσιών, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, εν όψει των εορταστικών ημερών. Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιήθηκε σε όλη την χώρα με την καθοδήγηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας της Νήσου προσέφεραν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και άλλα αγαθά που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί των Υπηρεσιών τους. Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν, σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου και σε κοινωνικές Υπηρεσίες, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς του έργου τους.

Συγκεκριμένα:

  • Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Αντώνιος Ρουτζάκης με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου Ταξίαρχο Σπυριδάκη Νικόλαο την 23.12.2020 προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε κοινωνική Υπηρεσία του Ηρακλείου.
  • Την 22.12.2020, ο Αστυνομικός Διευθυντής Σπυρίδων Ραπάνης ως εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων παρέδωσε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και χρηματικό ποσό σε κοινωνική δομή των Χανίων.
  • Την 23.12.2020 ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου Ταξίαρχος Αδάμ Παραδεισανός μαζί με τον Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου Αστυνομικό Υποδιευθυντή Σπυρίδωνα Γερμανάκη, παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στις Ιερές Μητροπόλεις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων.
  • Την 23.12.2020 ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου Αστυνομικός Υποδιευθυντής Τζαγκαράκης Κωνσταντίνος παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην Ιερά Μητρόπολη Πέτρας  και Χερρονήσου. Επιπλέον, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας Υπαστυνόμος Α΄ Παντής Νικόλαος παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας.

Οι εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες, για την ευγενική αυτή προσφορά.

 

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.