Προσοχή στις μετακινήσεις – Που πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί

Προσοχή στις μετακινήσεις – Που πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 έτη by energinews (admin)

Συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα στο νησί μέχρι την Τρίτη το απόγευμα

Τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Κρήτη έχουν σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες αρχές που βρίσκονται επί ποδός για την αποφυγή προβλημάτων .

Μάλιστα η Περιφέρεια Κρήτης προχώρησε σε ανακοίνωση για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν καλώντας μάλιστα τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους , αποφεύγοντας παράλληλα τις άσκοπες μετακινήσεις.

Ενώ κρούει και τον κώδωνα του κινδύνου για τις λεγόμενες «ιρλανιδικές» διαβάσεις που λόγω της έντονης απορροής δεν θα πρέπει να διασχίζονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα συνεχιστούν μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης 26/02/2019, ιδιαίτερα στις Περιφερειακές Ενότητες Ηρακλείου, Ρεθύμνης και Χανίων.

Ήδη παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα σε όλο το οδικό δίκτυο από κατολισθήσεις και παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, και να ενημερώνονται από τα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα για την βατότητα του οδικού δικτύου. Καλό είναι να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

Όλο το προσωπικό και τα διαθέσιμα μηχανήματα έργου της Περιφέρειας βρίσκονται επί έργω και παρεμβαίνουν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων κυρίως στον ΒΟΑΚ.

Επισημαίνεται για ακόμα μία φορά ότι ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται από τους οδηγούς στις διασταυρώσεις δρόμων με χείμαρρους, στις λεγόμενες «ιρλανδικές» διαβάσεις, που λόγω της έντονης απορροής δεν θα πρέπει να διασχίζονται”.

πηγη:www.neakriti.gr

2

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.